@ Gathering di Hari Kristmas

Wednesday, December 31, 2008

Cerita amik gambar kat the Curve dah letak..cite makan kat Absolute Thai kat Ikano pun dah post..sebab utama yang pergi sana belum cite lagi..kenapa Ibu pergi sana? Sebab pergi gathering..kira penutup untuk tahun 2008 ni..gathering budak-budak exUTM..

Kali ni yang join Ibu, Rumija, Reen, Azza, Yani dan Lela..tak lupa Airyll ysng comei..sekejap je dah besar..sepatutnya Kak Eina pun join tapi cancel last minit kena balik kampung..tak dapatla jumpa Aira..

Kami sampai dalam pukul 1 macam tu..lepas makan-makan dan sedikit meeting di Absolute Thai..kami shopping beramai-ramai di Branded Outlet..Azza gerak dulu sebab nak jumpa Ayah die..lepas tu Ibu g beli barang da[ur di Tesco (maklumla parking kat Tesco)..pastu semua ke rumah Ibu..lepak-lepak sampai pukul 6 petang..so bila next perjumpaan? next yearlah ye..

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

bestnye kumpul ramai2

me n de alisha said...

aha..best nyer berkumpul ramai-rami...sambil bercerita kisah-kisah lama...

Mama_Aqish said...

kiter dah lama tak jumpa kengkawan sekolah...best kalo ada gath...tapi kitorang tak pernah wat gath pun...slalu jumpa kat kampung jer

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer dpt gathering ngan member2 time study.....sure byk citer2 time study keluarkan yana.......

sharewithOya said...

wah.. bertnyer jupe kawan lamer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop