@ Keluarga Besar

Thursday, December 11, 2008

Ibu berasal daripada keluarga yang besar..banyak sepupu..jadi dah terbiasa ramai-ramai orang ni..bila raya je..meriah betul..sembang2..makan2..bab bagi duit raya yang uhuk uhuk skit..hehe

Gambar keluarga sebelah Abah

Abah ada 11 adik beradik. Semua lelaki..boleh buat team bola tau. Gambar di atas diambil pada tahun 2006. Ni pun 3 tak cukup korum. Tahun ni tak ambil gambar sebab ramai tak balik. Rasanya tahun ni kalau amik gambar double juga sebab ramai dah kahwin dan beranak pinak. Kalau nampak cuba cari mana Ibu? hehe

Gambar keluarga sebelah Mama

Ini pula sebelah Mama. Mama ada 14 orang adik beradik (termasuk adik beradik tiri 8 orang). Gambar ni ada suku je. Ambil masa Raya Puasa hari tu. Ibu memang takdela dalam gambar ni sebab balik raya Kuala Pilah. Jeles..sob..sob..

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

bestnye keluarga besar.....sure riuh bila kumpul

Zanna_MamaBatrice said...

mmg seronok kan yana keluarga besar
zana....belah my mum ramai lerr...14 org adik beradik..belah ayah 3 org jer...tu yg lagi meriah kalu berkumpul belah my mum tu....

miela77 said...

seronoknya klu keluarga besar...mesti meriah bila wat kenduri

me n de alisha said...

aha memang meriah lah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop