@ Leisure Cove

Tuesday, December 16, 2008

Kami bertolak agak lewat sebab Abah kerja..sampai di Leisure Cove dalam pukul 6 petang dah pun..Leisure Cove ni di Batu Feringgi..daripada Ibu kecil sampai sekarang mesti tidur sini kalau ke Penang..bilik ala-ala apartment gitu jadi selesala ramai-ramai..2 bilik, 2 bilik air, kat ruang tamu ada sofa cum katil dan dapur..boleh masak apa semua..this time special skit..sebab Ibu dapat tidur di master bedroom..haha..special case sebab ada Ammar..satu lagi bilik katil kembar..kang bolos pulak Ammar tengah-tengah tu..hehe

Sampai-sampai semua pengsan..ingat nak pergi Pesta Pulau Pinang..tapi sebab semua tak larat..tidur jelah..huhu

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MIK'YAL said...

area mana kt feringhi, leisure cove ni? is it pricey or affordable cam rasa syg apartment tu..

Sayanghasni @ Yus said...

hi,
saje singgah sini. boleh jd kawan. tak pernah sampai feriggi lagi. tgk ebtry awak ni tempat tu cam best je.

Mama Safiyyah said...

bestnye bercuti....

asmaa said...

seronok dpt bercuti sama ngan keluarga...tak pernah lg pergi ke penang...leh simpat 'hajat' nih...:)

me n de alisha said...

syok nyer dapat bercuti...kita tak pernah sampai lagi kat sini...huhuhu

Mama_Aqish said...

wah...sungguh mesra mereka berdua tido...bersentuhan kepala...anak ayah la katakan...

miela77 said...

belum penah sampai lagi...

Zanna_MamaBatrice said...

ok gark biliknyer tu yana
berapa rate utk semalam yerk yana
mana tahu...next2 time leh ler check in kat situ plak....

me n de alisha said...

best nyer bercuti lagik...

azzamoro said...

dah lame tak pi pasar malam kat feringgi..

Anne said...

bestnye..bila la nak pegi bercuti.. huhuhhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop