@ Lif Rosak

Sunday, December 14, 2008

Sepanjang menetap di apartment ni..

Kali pertama lif rosak
Hari pertama pindah masuk..Ibu dan Ayah best-best shopping barang rumah..yelah baru first time masuk rumah..excited la..penuh satu kereta kami borong..alih-alih lif rosak..10 kali juga turun naik mengangkat barang..huhu

Kali kedua lif rosak
Dalam banyak-banyak hari..hari ni la lif tu nak rosak..jenuh Ibu dan Ayah mengangkat barang..balik daripada Pord Dickson terus pergi beli barang dapur kat Tesco..penuh satu kereta dengan beg, stroller, hadiah2 (ehem2), wardrobe baru (beli kat Tesco), barang-barang dapur..tak kira Ammar lagi tu..dahla penat..kena mengangkut barang ke tingkat 4 tu pula..mengah-mengah..

Mengapakah harus lf tu rosak di saat kami memerlukan..? dugaan...huhu..

P/s: Tak nak amik gambar lif tu..merajuk..huhu

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nazuha said...

kesian org tingkat atas ek. seb baik kami naik satu tangga je.
smlm tak join ke geng 'world' buat kenduri kat bawah? :p

Mama Safiyyah said...

aduh letihnya

Mama_Aqish said...

sib baik apartment kite 7 tingakt je & rumah kite tingakat 1 je...dekat dengan pintu tangga lagi tu...sungguh strategik gitu...

miela77 said...

adui...tu yg daku x bekenan...penah rasa bila gi umah my BIL...tingkat 4 je..lelahnya.,..mak ai...

me n de alisha said...

ish kalau tumah kita tingkat 10, ingat lagik masa ngandungkan Alisha naik tangga sampai tingkat 10...mak oi pengsan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop