@ Malaysian Online Baby Shops

Saturday, December 27, 2008

Ibu jumpa satu blog direktori mengenai kedai online untuk baby/children. Banyak juga kedai online yang tersenarai kat sini. Tak habis lagi Ibu jalan-jalan (macam kat shopping complex lak..hehe)..so just nak share info dengan semua..lawatilah..Malaysian Online Baby Shops

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Jiey^Mien said...
This comment has been removed by the author.
Jiey^Mien said...

Very useful info la Yana. TQ.. Nak jalan2 gak ni.. :P

NuRuL DhiA said...

wah bagus2, nurul pun suka window shopping sambil surfing2 nih. hobi baru shopping online huhuhu

Mama Safiyyah said...

zaman sekarang semuanya mudah kan

miela77 said...

Dah jadi ahli MOBS pun...senang nak dpt produk terkini...

Mama_Aqish said...

memang senang ada MOBS ni...kita pernah dapat special gift dari MOBS sebab enterprame website dia dalam blog kiter...

asmaa said...

saya ada add kat blog...
memang jenuh nak abiskan 'lawatan' kat MOBS tu...mcm nak melawat shopping kompleks ...hehehe

Zanna_MamaBatrice said...

mcm2 kan ada yana kat sana
puas menggodek...

me n de alisha said...

wah best nyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop