@ Merry Christmas di The Curve

Friday, December 26, 2008


Semalam ada gathering di The Curve. Selalu time Christmas mesti cantik diorang hias-hias. Ramai giler orang semalam. Nak jalan pun berlanggar bahu. Nasib baik Ammar tak buat perangai sangat. Tak sempat pun nak jalan-jalan kat kedai baby kat situ..pergi Branded Outlet je dekat Ikano..lupa pulak nak amik gambar..sibuk shopping..

Shopping baju untuk Ibu dan Mak Su je..kat Ammar beli stoking je..baju Ammar macam dah overdose Ayah kata..banyak baju baby gurl kat situ..geram tengok..lagipun tengah sales kan..tersangat la ramai orang..maklumalah kat Branded Outlet tu boleh dapat baju branded dengan harga lebih murah..best tau..hehe (ayat pancing)..

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

mama pun suka pi brands outlet

Mama_Aqish said...

kat mana lagi ade brands outlet ni ek??nak dekat raya ni simpan duit untuk beli baju raya aqish...cantik pemandangan kat situ

miela77 said...

Amboi meriahnyer..

me n de alisha said...

aha memang meria ar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop