@ CompareHotel Dengan Hanya 3 Klik

Friday, December 5, 2008

Setiap tahun..pasti ada agenda melancong..kalau tak jauh pun dekat-dekat pun jadila..masa inilah nak mengeratkan hubungan dan merehatkan diri..emm Ammar nak pergi mana eh?

Langkawi? Ok juga..ayah pun tak pernah pergi lagi..

Ha..tak payah susah-susah membunag masa dan tenaga nak survey semua tempat untuk dapatkan harga hotel paling ideal. Anda cuma perlu click CompareHotel.com.my. CompareHotel merupakan laman web yang menyediakan enjin carian perbandingan harga hotel dengan hanya 3 klik sahaja. D sini anda boleh bandingkan semua hotel dengan harga terendah yang ada.

Semudah ABC..

Laman web ini mudah untuk diaplikasikan..hanya dengan 3 klik..CompareHotel akan melaksanakan carian dan melakukan semua kerja perbandingan untuk anda..

Langkah pertama: Pilih Tarikh dan Tempat..Tekan Compare


Langkah 2: Pilih Hotel yang diingini (Boleh pilih kriteria hotel yang diingini seperti servis, kemudahan dan sebagainya)


Langkah 3: Pilih pakej yang ditawarkan


Sungguh mudah dan cepat kan? Percuma pula tu..sesua dengan slogan mereka “NOw Everyone Can Compare!”..ha apa lagi layarilah..CompareHotel.com.my!

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_adam said...

hi ibu.. macam tahu2 jer mummy&daddy tengah plan nak bawak Adam cuti2 Msia gak.. TQ..helpful sgt link tu.. ibu&ayah nak bawak ammar p langkawi yer.. selamat bercuti!!..

::Umi Sufira:: said...

Saya dah pi Langkawi..memang best..selamat bercuti!!

BabyIbu said...

wahh mummy jalan2 ya..ermm tak jadi g langkawi..takut ammar panas..pergi penang..penang here I come..

mummy_adam said...

wow.. ammar nak pegi penang yer.. adam p melaka jer.. dekat sket.. happy holiday to ammar, ibu n ayah.. take care..

miela77 said...

Eh bagus la...iela every year mesti melancong..

miela77 said...

Slalu cari kat internet gak tapi taip je kat mana nak g...

miela77 said...

Tak penah masuk kat website compare hotel nie...nak cuba la nanti

miela77 said...

Tak sabar tunggu 26hb Julai nie...daku bercuti di Genting Highland... first time for baby Qis

Mama Safiyyah said...

mmgla sekarang ni....segalanya mudah....

Mama_Aqish said...

wah ini bagus ni harus torai...sebelum ni kiter suci tak pernah survey hotel pun just book je mana yang kenan

Zanna_MamaBatrice said...

bagus ler yana
gud info ok
yelah....x pernah plak jumpa web yg camnie...he he h
boleh ler try utk cuti2 ke sabah next year

me n de alisha said...

ish seronok Ammar pergi bercuti.

me n de alisha said...

nanti leh cuba buka website ni yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop