@ Preview Adidas Warehouse Sales

Thursday, December 11, 2008

Kalau korang kata Pureen Warehouse Sales tu ramai orang..ramai lagi Adidas Warehouse Sales..siap kena beratur lagi..Ayah pergi sorang-sorang..nasib baik Ayah pergi awal..tak nak cerita banyak sebab barang-barang yang Ayah beli ada kat KL lagi..nanti Ibu amik gambar Ibu story-story skit..Opy nak pergi pun tak dapat sebab terlampau ramai orang..sampai ke luar jalan beratur..huk huk..layan...

Gambar besar terlindung pula..tu beratur kat luar..

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Are_Name said...

Yana... biar betul warehouse Adidas tu? Sampaikan nak masuk pon kene beratur ker? ke tu beratur bayar? emm aritu en.Husband nak gi jugak. Tapi baca review kat "sns" tu terus tak jadik.

aFkaR'z said...

fuuh warehousale lagi?? mmg rajen!

azzamoro said...

rajin betul ko dgn warehouse.. lenkali aku nak kirim jerkla sebab malas nak beratur bayar..hehe

BabyIbu said...

haha..kalau yang berbaloi boleh la pergi..kebetulan mukhlis pergi awal..kalau lambat sikit..sampai ke luar berbaris..cnfirm tak sanggup..

Mama Safiyyah said...

ramainyaaaa

miela77 said...

Ramainya umat....confirm ekonomi makin mantop pas nie...

asmaa said...

uuuiii...ramainyaaa...lautan sanggup diredah kerana warehousale...

Zanna_MamaBatrice said...

ramainyerrrrr

azzamoro said...

bestnyer...

Mama_Aqish said...

ramainyer manusia...camne nak pilih ni???dasyat tol la...tapi kalo wat time bulan posa sure tak ramai orang kan...

me n de alisha said...

memang dasyat nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop