@ Ramainya Manusia..

Wednesday, December 10, 2008

Ini gambar masa warehouse sales Pureen dari handset Ayah..ramai betul..rasa masa Ibu pergi dengan Ayah dulu tak seramai ni..Ayah pergi ni pukul 9.45 pagi first day..tapi nasib baikla Pureen punya sistem pembayaran cekap dan efisyen..takdela tensen Ayah beratur..hehe..kalau tak tahun depan mesti tak nak pegi lagi..huhu

Gambar semasa Pureen Warehouse Sales

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aFkaR'z said...

hi...

memang selalu ker terjah baby warehouse sale ni? teringin nak pergi tapi tak pernah pergi sekali punn... hubby tak suka ler ramai2 cenggini..

BabyIbu said...

hehe..takdela selalu..cuma kalau yg berbaloi baru pergi..kalau tak malas jugak nak bersesak..

Mama Safiyyah said...

sales....and sales....and sales....

asmaa said...

jika buat kat seluruh malaysia kan seronok....kat sini xde semua tu...nak merasa, kena gie KL

Mama_Aqish said...

best gi warehouse sale ni leh jadi meroyan pilih barang...yana awal bulan 8 ada sale pureen lagi tau jangan lupe pergi serbu k

me n de alisha said...

yer baru update sale pureen ni kat blog...hihihi

miela77 said...

daku g genting baru2 nie lagi ramai manusia weh

miela77 said...

daku g genting baru2 nie lagi ramai manusia weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop