@ Spek Hitam

Thursday, December 18, 2008

Lately Ibu dapat penyakit malas update blog..huhu..penat dan sibuk skit..yang Mamy Poko pun tak sempat update lagi ni..ni cuci mata tengok Ammar pakai spek mata Tok Abah..abisla diorang ni buli Ammar..tapi Ammar maintain je..siap posing lagi..

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aFkaR'z said...

Puan Ibu,
kalo buat entry tak pakai "baca seterusnya" rasa lagi bagus kot... malas nak kena tekan2 ni sebab nak tunggu load tu lama sangat...

komen ikhlas, harap jagan marah.

BabyIbu said...

em tau..nak tukar..tp nak kna godek balik ni..hujung minggu ni br buat..maaf ye semua..

Elyn said...

habis di gayakan si ammar ngan spek..... tp seronok kan tgk gelagat die!!!

azzamoro said...

yana,

sure ammar rase kenapa dunia ni tetibe gelap??

hehe..

p/s bile nak lepak sesame ni.. kata bulan 12

little prince's mummy said...

cute nya~

mummy_adam said...

hehe... comey nyer..

nak tumpang tanye, macamane ek ibu bt gambar tu jd 4 in 1?macam gambar ammar pakai spek tu.. boleh ajar? coz nampak better n xbyk space pakai..

Mama Safiyyah said...

handsome boy....

me n de alisha said...

alahai kiut ner...cam zaman 60an...

Zanna_MamaBatrice said...

ensem ler ammar
tara kucaca
tara kucaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop