@ Surat Daripada MamyPoko

Friday, December 12, 2008

Baru sampai dari Penang pukul 6 petang tadi..penat betul..Ammar tak nak tidur dalam car seat..tidur atas riba je sepanjang jalan..lenguh tangan ni sayang Ibu oi..

Baru ada kesempatan nak buka blog..banyak citer nak diupdate..geram ni nak menaip..tapi banyak pula keje menanti..tengah kemaskan barang daripada Kedah (3 minggu punya barang), kemas rumah (Ayah rajin bersihkan rumah tapi simpan barang suma ditempat yang salah..huhu), basuh kain, clear dapur..ni nak packing barang untuk esok pula. Esok pergi mana?

Hehe..esok pergi Port Dickson..ala yang Ibu menang Mamy Poko contest tu..dari Penang pergi PD pula..berturut-turut pergi jalan-jalan..suma free pula tu..cover la tahun ni tak jalan mana2..em ini surat daripada MamyPoko..banyak juga la aktiviti kena ikut..pack daripada tengah hari esok sampaila Ahad..

Surat Daripada Mamy Poko

Ok..nak kemas barang ni..Ayah kerja pula malam ni..Ammar baru tidur..esok nak gerak awal..Adios..

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

miela77 said...

Tahniah...

miela77 said...

Memang ko kan yana, lucky tul...

miela77 said...

Pasla ur luck to kat iela skit..hehehe

Mama Safiyyah said...

bestnye dapat hadiah

Mama_Aqish said...

best la yana ni asyik menag contest drypers jer...kita pun ada masuk contest ni siap hantar 6 penyertaan lagi...memang rezeki ammar murah la satu penyetaan pun dah boleh menang....

Zanna_MamaBatrice said...

seronok ler dpt cuti2 mesia pusing abis
lagi seronok bila free kan
tp tu arr...kalau berturut2..sure penat x hengat nyer kan

me n de alisha said...

murah rezeki Ammar yer.

me n de alisha said...

Alhamdullillah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop