@ Topi Ammar

Wednesday, December 10, 2008


Memang susah nak cari topi untuk baby ni..selalu pusing-pusing tempat jual barang baby..tadak jumpa pun..tensen betul..

First topi Ammar yang belah kiri tu (warna kuning) beli masa expo parenthood dulu..kira halal Ammar pakai..sampai nak hancur..baru-baru ni balik Perlis..topi tu hilang (missing in action la pulak)..kesian Ammar berpanas..

Before raya ritu terpaksa la tawaf satu Aloq Setaq cari topi baru..tapi topi baby semua tak cantik..too girlish (haha ada ka ayat ni)..sungguh la tak macho..yang belah kanan tu topi baru Ammar..pasrah je la dengan apa ada..janji ada topi untuk tutup kepala..huhu

P/s: Kalau la boleh jahit cam Anasfadilah..err jahitkan tuk Ammar ke? hehe

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anasfadilah said...

abg ammar,mama kita hari tu,ukur-ukur kepala kita dengan tali tape..

ingat nak buat apa..

dia nak buat topi..

selalu dia merungut topi baby tak cantik,saya tak kisah pun..

mama saya je lebih2..

hahaha

yg benar
Ziyyad

::Umi Sufira:: said...

Comelnya ammar pakai topi hihi..kalu sufia mau ditarik2 topi tuh takmo pakai!hihi

Elyn said...

haah la topi tuk baby boy byk yg x cntk kan!!!! sian kan tuk ibu2 yg bb nyer boy ni ha..... hihihih

Mama Safiyyah said...

cute boy

me n de alisha said...

ha topi tuk boy memang susah sikit nak cari...limited...

Zanna_MamaBatrice said...

betul arr
topi utk boy nie very limited
kalu utk gegirl tu senang sikit nak cari
anak dara zana mmg x pernah berenggang dgn topi
nak cover takde rambut

cam anak cino ler ammar pakai topi

Mama_Aqish said...

cute je ammar pakai topi...ape kata yana belajat mengait leh wat topi ammar banyak2...nanti leh la kita pun tempat kat yana

miela77 said...

ciut kopi ammar tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop