@ Undilah Kami

Monday, December 22, 2008

This is a Sticky Mode Entry..Scroll Down For Updated Entries..

Ibu dan Ammar ada masuk MMPS Breastfeeding Photo Contest. Diharap semua sudi mengundi kami. Walaupun gambar Ibu bukan paling cantik di situ (tak aci la takkan nak antar gambar sensored kan..hehe)..tapi korang undilah juga eh..sayang korang..muah2..

Undi gambar ni tau..jangan undi yang lain pula..hehe

Sila layari http://pgmmps.wordpress.com/ untuk mengundi. Undi sekali sahaja. Undian bermula 22/12/2008 sehingga 14/1/2009.

P/s: Sapa yang ada dalam gambar tu wajib mengundi..peace!!

Terima Kasih..jasamu dikenang..
Ammar dan Ibu

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Elyn said...

dh vote..... hihih

BabyIbu said...

elyn..tenkiu.....:)

lovelymummy..tak sempat post kat blog..yana submit pun lewat sejam daripada tarikh akhir..sib baik diorg accept..next time yana bgtau eh..

mummy_adam said...

dah undi 2 kali dah.. good luck!!

aFkaR'z said...

dah vote!! Semoga berjaya...!

huhuh tak tahu pun ada contest ni kalo tak, nak masuk jugeeeek.. kekekke

NuRuL DhiA said...

ku pun baru jek vote, rugi plak xmasuk, xtau pun ade contest nih.
gud luck!

Mama_Aqish said...

sape pemenagnyer yana??

Zanna_MamaBatrice said...

chayok chayok..
akan undi nanti...
oppss...contest still berjalan kan...he he he...kot2 ler dah terlepas

me n de alisha said...

alamak dah terlepas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop