@ Wedding Siti Nurhaliza

Monday, December 8, 2008

Em apa la kena mengena post ni di Pagi Hari Raya ni....dah la cerita pun dah basi.. tapi gambar raya sure tak sempat update lagi..layankan jelah dulu..

Datuk K merupakan sahabat my Abah masa kat Jitra dulu..jadi masa majlis perkahwinannya dengan Datuk Siti Nurhaliza..Abah pun dijemput ke majlis di KLCC..Mama tak mau pi..yelah bekas isteri Datuk K kan kawan Mama jadi kalau pergi umpama menyokong la Datuk K..Ibu offer diri nak pergi tapi Abah cakap tak payah..bukan Ibu kenal pun Datuk K..jadi makanya melepas la Ibu..huhu..abah pergi dengan kawan Abah jek..


Emm gambar kat bawah ni pula gift perkahwinan..ada beg kertas yang isi kandungannya cd lagu, kotak strawberi dan strawberi coklat. Masa wedding Ibu..Ayah nak jemput Datuk K datang..tapi Mama tak bagi..katanya nanti lain pula jadi kalau Datuk Siti Nurhaliza datang..maunya media pun datang..tak pun satu Jitra tu..nak mampus? huhu..lagipun..kalau Datuk Siti datang..tadak sapa la nak tengok Ibu jadi raja sehari..tak gitu?..huhu..



5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

abah ibu pun ada iras datuk K

miela77 said...

meriah kan wedding dia...tapi skrg dia makin cantik...

Zanna_MamaBatrice said...

cantik sesangat kan ct nie
cam puteri kayangan plak..keh keh keh

Mama_Aqish said...

CT ni cantikkan walaupun tanpa make up...asli semulajadi kecantikan yang ada padanya

me n de alisha said...

ish best nyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop