@ Cute's Blogger Award

Wednesday, February 18, 2009

My first award..hehe..ni untuk blog kiut ke..tukang tulis blog yang kiut ni..haha..



Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

Done

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Airyn aka Mama Aqish..kenal daripda blog BabyIbu..sampaila tukar email dan tukar no tepon..jumpa je belum lagik..hehe..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

1. Fakta: Ibu penakut bawa kereta..lesen dah 7 tahun tapi gantung je..huhu

2. Fakta: Ibu ada banyak fobia..fobia dengan tempat tinggi, fobia dengan tempat sempit..pendek kata kalau masuk Fear Factor konpem pengsan..haha

3. Fakta: Ibu suka warna biru..semua barang Ibu nak beli mesti warna biru..tapi baju je kurang sebab Ibu rasa tak matching dengan kulit Ibu yang 'cerah' ni..haha

4. Fakta: Ibu ni drama queen (aha mengaku akhirnya)..Ibu memang suka buat drama sikit..kalau Ammar jatuh sikit..Ibu jerit macam Ammar tu terguling-guling padahal baru nak jatuh je..peace Ayah!!

5. Fakta: Ibu seorang yang garang..ramai rasa Ibu ni lembut orangnya (ceh perasan!!) tapi deep down Ibu ni garang tau..kalaua marah hangin satu badan..tak percaya boleh tanya adik2 Ibu..(even Ayah pun jarang nampak that side of Ibu)

6. Hobi: Ibu suka tulis, update blog..dah jadi macam ketagih pula..tak tulis sehari termimpi-mimpi..

7. Hobi: Ibu suka shopping..window shopping, online shopping..apa2 yang ada perkataan shopping tu Ibu sukaaa...

8. Hobi: Ibu suka tengok tv..semua cerita dari tamil, hindustan, filipina, sepanyol semua Ibu belasah..sampaia kalau setakat cerita Hindustan dan Filipina tu..takde sari kata pun Ibu paham..haha

9. Hobi: Ibu suka karaoke..tapi dulu la (dah lama tak pergi..uhuk)..bila menyanyi tu rasa cam artis (ehem!) eh bukan rasa macam release semua tensen..kadang-kadang masa mengajar (kat kelas Ibu mengajar guna mic)..Ibu rasa macam nak menyanyi seround..ketagih..kuang-kuang..

10. Hobi: Ibu suka guling-guling dengan Ammar..rindu sangat dok umah peluk Ammar sepanjang hari..sekarang malam jelah..Ammar pun dah makin pandai..tapi nasib baik still manja dengan Ibu..still nak peluk-peluk Ibu..

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Ibu nak bagi pada semua blog reader Ibu yang belum dapat lagi award ni..sama-sama kita rasa kiut eh..eh salah bukan kita..blog yang kiut..

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

PadNani~~{@ said...

my hobby pun guling2 ngan Hafiy..best2=)

mama_umar said...

slm ibu, nk jugak award nih,kih3
http://superzetymarlia.blogspot.com/

yaNadzuL said...

yana kena berani bawak keta tu balik..

Mama Safiyyah said...

best bila jawab tag macamnikan....

asmaa said...

dapat award...kenalah jawab tag yer...best juga jawab menjawab tag nih...

asmaa said...

sememangnya comel,sute,lawa,cantik blog babyibu nih...

miela77 said...

cam ne nak wat banner ek..daku tingin nak wat banner n award tu my folower,...huhuhu

miela77 said...

daku dulu bw kete x de lesen...nyaris x eksiden...huhuhu

azzamoro said...

bile nak terror bawak keta neh..hehe

Zanna_MamaBatrice said...

cute kan award nie...

me n de alisha said...

ya memang kiut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop