@ Desktop Background Ibu

Friday, January 9, 2009

Ibu rindu sangat Ammar kat office..sebagai penawar hati..Ibu letak gambar Ammar banyak-banyak kat desktop background PC Ibu kat office...

Jeng-jeng

Ammar pelbagai Aksi

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_adam said...

good idea lah ibu.. i pun nak bt cam nie lah, byk sket gambar bleh tengok..kalau tak satu jer gambar nyer..terubat sket rindu nie & boleh senyum sorang2..hehe.. TQ for d idea..:)

~~ciklinn~~ said...

iyerlah ilang rindu kan bila nampak wajah anak selalu.....

Elyn said...

skang ni desktop i pun pic wafiq huhuh sian daddy die x de pun kite tepek kat desktop.......

eiNa said...

hehee... kan dah kene tag desktop aritu kan.. sudah pasti gambar baby jadi background nyer...

BabyIbu said...

mummy_adam
itulah..letak banyak..so pas tu senyum sorang2..hehe

Cik lin..ha ah..hilang tensen rasa..

Elyn..hehe..Ayah Ammar pun dah lama ilang dari desktop..kuikui

Kak Eina..rindu Aira...tak sabar jumpa weekend ni..

.:Hernee Nazir:. said...

hehehe..ilang penat keje n tension tngok gmbr baby aek..

PadNani~~{@ said...

salam perkenalan baby ibu=)
sure beratnya rasa hati nak start keje balik setelah 25hrs dgn baby sblm ni kan..
Doakan yg terbaik buat U n family ok..
Ammar chumils mmuuaahhss

Mama Safiyyah said...

cutenyaaa masya Allah

Mama_Aqish said...

wah...penuh dengan gambar ammar...yang paling kita suka nengok gambo ammar pakai cermin mata hitam tu...macho gitu

miela77 said...

Amboi meriahnye gambar ammar...daku pun suka wat camtu gak...

Zanna_MamaBatrice said...

comel
as mother
kita akan tetap letak gambar anak as desktop background kan...he he h
naluri keibuaan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop