@ FOS Kids and Teen

Tuesday, January 20, 2009

Ibu suka pakaikan Ammar sleepsuit (betui ka nama dia ni?)..rasa macam Ammar terlindung je bila tidur..maklumlah Ammar bila tidur selalu ke kanan ke kiri..kalau selimutkan mesti selimut ke mana-mana perginya..

Ibu survey harga kat kedai sehelai dalam belas-belas ringgit juga..sebab tu Ibu suka pergi FOS Kids and Teen kat OU. FOS ni baru buka juga dalam hujung tahun lepas rasanya. Kat sini selalu jual sleepsuit murah. Romper pun murah.

Ha..yang longgok-longgok tu sleepsuit and rompers. Harganya tak ingat la pulak..tapi Ibu beli 3 helai sleepsuits harga RM18..kalau rompers 2 helai RM11. Kainnya berkualiti..corak pun cantik.

Ibu beli 3 helai kat Ammar sebab sleepsuits yang lama (beli kat FOS juga) dah tak muat..Ammar dah makin tinggi..ok Ammar..posing sikit...

17 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Anasfadilah said...

sleepsuit..betullah...

lagi satu nak cari sleepsuit yang best best kat brandsoutlet takpun kat reject shop...

dah best murah lagi pulak kan...hahha

As a.k.a Mrs NoeL Khairulniza said...

sama la dgn ibu azam sorang ni...suka tgk anak dia pakai sleepsuit..comey sgt..hehehee... geram.. cam kena bungkus je..bulat2.. (haduihh nak balik jmpa anak, rindu la)

Are_Name said...

hmm Jasmin jarang pakai romper sbb dia tinggi. Nanti tak muat. Oh ya haritu pegi OU singgah kat FOS kids n teen tu... kiut la kedai tu... murah lak tuh.

besh besh

mummy_adam said...

sya pun suka pakai kan adam sleepsuit.. coz adam pun suka tido golek2 pastu selimut tah kemana2 & baju pun terangkat2 sampai nmpak perut.. sleepsuit ni cover sume badan n comey lak tu..

baru jer beli romper baby kat FOS last wkend.. murah, comey & byk pilihan..

Elyn said...

senang kan bg pakai speesuit ni.... x tau plak FOS kids n teen ade.... err nk pi beli kat situ la nnt sbb murah hihih thanks

rOse said...

selalu gak g FOS. tp cam tak pasan je utuk kids and teen. kene check ni. yea.. dpt g jalan2 lagi...
selain sleepsuit.. u can call it JUMPER as well. romper untuk yang lengan and suar pendek. yg [anjang untuk tido tu selalu i call JUMPER. But sama jer la ngan sleepsuit.
haih, bila u all dh sebut branded outlet.. lama dah tak ke sana.. shud go one of these days..

lovelymummy said...

dok mencari gak mendaalah ni..yana tolong belikan boleh?pastu pos kt kita.hahaha..jauh ler putrajaya nk ke ou tu..reject shop kt alamanda ni tak best langsung!

miela77 said...

Kat ipoh tak de yg best...biasa2 ... meriah tul kat kl...nanti klu gi nak cari le..

Mama Safiyyah said...

kita pun suka pakaikan anak2 ngan sleepsuits....

Mama Safiyyah said...

kat brands outlet ikano cantik2 and murah2.....

Zanna_MamaBatrice said...

tomey tomey tomey
amar ngan sleepsuit tu...

Zanna_MamaBatrice said...

senang kan
nak harap selimut..kejap jer kat badan tu
sedar2 selimut kemana
tuannnyer kemana..he he he

Zanna_MamaBatrice said...

hubby zana plak x suka kalu anak dara dia pakai camtu
dia rimas...boleh gitewww

Mama_Aqish said...

kiter pun suka gi FOS...kekadang tu kengkonon nak nengok je...tup2 terbeli gak...tak leh kawal nafsu kalo bab membeli baju anak ni

miela77 said...

nanti kalau berkesempatan leh g FOS nie...

asmaa said...

best pakaikan baju nie kat anak...
saya suka pakikan ketika balik kg wkt mlm @ cuaca mendung jerk...sejuk dok dlm kete :)

me n de alisha said...

tempat ni memang best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop