@ Tag Azam Baru dan Telatah Anak

Wednesday, January 28, 2009

Hutang tag tahun baru..erkk Tahun Baru Cina..kira tahun baru la juga kan..hehe

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK BABY/BAKAL BABY :

1. Nak didik Ammar supaya suka membaca/belajar

2. Nak kasi Ammar tembam sikit
3. Nak jadi Ibu yang terbaik untuk Ammar

NYATAKAN 3 AZAM/HARAPAN BARU UNTUK SUAMI TERCINTA :

1. Nak rajin-rajin masak untuk Ayah

2. Nak jadi isteri solehah dan dengar cakap (Ayah kata Ibu ni degil..huhu)

3. Nak jadi Isteri yang lebih baik

NYATAKAN 3 AZAM BARU/HARAPAN UNTUK DIRI SENDIRI :

1. Nak jadi muslimah yang lebih baik
2. Nak tumpukan perhatian pada keluarga
3. Nak belajar bahagikan masa dengan lebih cemerlang gemilang

NYATAKAN 3 AZAM BARU/HARAPAN UNTUK KERJAYA:

1. Nak mulakan PhD (budget siap dalam 2 tahun..haha)
2. Nak settlekan kerja mengikut masa yang Ibu jadualkan (selalu tersasar)
3. Nak siapkan LISP tu..tak larat lagi nak mengadap..huhu

SILA upload 3 keping gambar anak anda DAN sekeping gambar anda bersama anak yang the latest punyer (tahun 2009) bagi yang pregnan lom ada baby upload gambar dengan husband k.(WAJIB) - Done



Pastu tag kawan2 yang rapat..ermm yang ni Ibu pass kot since sekarang dah nak masuk bulan 2..haha

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

supermummy said...

haha..part memasak tu pon yg saya fail jugak..kehkeh..kena merajinkan diri lebih lagi!

Mama Safiyyah said...

hehehehe suka baca azam org.....

Mama_Aqish said...

rasanyer amamr ni ikut muka sape ek???yana @ husband???tapi rasanyer ammar ikut muka ayah dia la...

miela77 said...

Amboi, sampai Ammar capai belon tu.. sakan weh...

asmaa said...

byk nyer azam babyibu...
semoga sucses dgn azam baru bersama keluarga tersayang...

me n de alisha said...

aha bayak tul azam ibu...

azzamoro said...

good luck phd...

Zanna_MamaBatrice said...

kita tetap mahukan yg terbaik untuk anak dan diri kita...juga family kita kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop