@ Tak Boleh Buat Kerja..

Thursday, January 15, 2009

Hari ni hantar Ammar dekat mak saudara husband (Mak Teh)..selalu hantar kat MIL tapi once a week kena hantar kat Mak Teh sebab MIL nak operasi rumah..
Pagi tadi Ammar meragam..first time menangis masa nak hantar..sedih Ibu rasa..macam nak menangis pun ada...
Tadi Mak Teh call, katanya badan Ammar panas (uhuh)..isy pagi tadi rasa macam ok..takde pula rasa badan panas (kepala Ammar memang ya jenis panas)..Mak Teh cakap takpela..kalau apa-apa Mak Teh call..
Tapi Ibu kat opis ni dah tak senang duduk..rasa macam nak terbang balik..huhu..Ammar demam ke? Kesian anak Ibu..isy..tak aman dah hati ni..tadi dah call Mak Teh..Mak Teh kata ok sikit tapi Ammar selsema dan macam letih..adehhh..
Karang kalau call lagi Ammar still panas..Ibu tak kira..Ibu nak balik juga..lagipun hari ni takde kelas..kalau dok opis ni pun dah macam cacing kepanasan..takde hasil juga..huhu
Harapnya Ammar ok..Ibu takutla kalau Ammar demam..rasa macam Ibu nak kena sakit jantung..risau yang amat..Semoga Ammar tak apa-apa..Aminnnnnn

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nazuha said...

kesian Ammar. Hope xde pape.
Demam nak dpt kaki kot..

Jiey^Mien said...

Siyan betul kat budak encem nih.. Beralih bulan kott.. Bak kata org tua2..

~~ciklinn~~ said...

insyallah ammar takder paa2 yer.... budk2 biasalah demam sikit2...

Elyn said...

amin..... i'allah x de apa2.....

PadNani~~{@ said...

juz pantau..takut high fever kan
insyaAllah, Ammar strong baby=)
salam kenal baby ibu

atoyis said...

cam tu le rasanya bila gi keje..akak ni yang nk kena tinggalkan kimi dkt SIL dlm 4 jam seminggu pon dok termenung jek..hehehe..insya allah takde pape tu

Mama Safiyyah said...

mmglah,.....kalau anak tak sihat, mak yg risau lebih kan....kdg2 anak blh main and bergumbira lagi

Mama_Aqish said...

naluri ibu memnag gitu...teringatkan anak lebih2 lagi biler hantar kat tempat baru...asyik nak tepon je tanya anak ok ke tak ???tol tak???

miela77 said...

Memang kalau anak kita x sihat, x jd keje buatnya...rasa nak terbang balik umah...

me n de alisha said...

sabar yer ibu...

miela77 said...

paling daku takut klu baby demam...kena btl2 jaga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop