@ BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!

Sunday, February 1, 2009

Ibu merupakan peminat beg gin & Jacqie. Setakat ini, Ibu dah ada 3 beg gin & Jacqie. gin & Jacqie merupakan brand yang dimiliki oleh rakyat Malaysia kita iaitu Jacqueline Ng. Kenapa Ibu suka beg gin & Jacqie ni? Ibu suka sebab designnya praktikal, stylish, berkualiti dan multifunctional. gin & Jacqie menyediakan pelbagai jenis bag seperti beg Laptop, Baby & Me, Casual & Travel, Limited Edition, Practical Accessories and Photo Bags. gin & Jacqie dijual secara online dan juga di Isetan The Gardens and Isetan KLCC.

Sempena annivessaries babyibu.blogspot.com, Ibu ingin menganjurkan contest aka giveaway untuk semua pembaca BabyIbu. Berita baik untuk anda semua: Pihak gin & Jacqie telah sudi untuk menaja hadiah pertandingan ini. Yeye..contest ini akan bermula mulai 1 Februari 2009 dan akan berakhir pada 1 Mac 2009. Ini merupakan contest pertama blog ini dan sesiapa sahaja yang berminat, boleh menyertai contest ini.

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:
  1. Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
  2. Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag (jangan lupa link balik ke entri ini).
  3. Dalam entri anda, nyatakan baby bag gin & Jacqie pilihan anda (rujuk di bawah bahagian hadiah) dan nyatakan kenapa anda sukakannya. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
  4. Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan gin & Jacqie (no link back will be disqualified).
  5. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..
Inilah bahagian yang ditunggu-tunggu..Apakah hadiah yang menanti anda?

Satu daripada produk gin & Jacqie ialah the baby bag. Yang bestnya gin & Jacqie telah sudi menaja 3 baby bags untuk reader BabyIbu iaitu:

Menarik bukan? Ibu pun tak tahan tengok ni..huhu..emm sebarang pertanyaan bolehlah diajukan terus di ruangan komen yang disediakan. Pemenang akan dipilih berdasarkan entri anda. Keputusan pertandingan akan diumumkan pada 05 Mac 2009.

p/s: Special thanks to Gin & Jacqie for the bags!

Apa tunggu lagi?..Sertai sekarang! Good luck semua!!

59 kawan BabyIbu berkata-kata..:

AyuArjuna BiGoshh said...

Ibu...dah antar post entry...meh la jenguk kat sini..
http://ayuarjuna.blogspot.com/2009/01/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

from me:
ayuarjuna@gmail.com

MrSoccer said...

Hi all,

http://soccerlite.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

Malaysian Online Baby Shops (MOBS) said...

Hi Ibu, all the best in the contest and to all the rest, HAPPY BLOGGIN!!

http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2009/02/mobs-contest-news-babyibu-giveaway-win.html

Cheers,
MOBS

Ishakis said...

HI,

http://kahsishak.blogspot.com/

kahsishak@gmail.com

azzamoro said...

cool.. aku nak berusaha la.. heh heh

Queen Mother said...

Hi Liyana @ Ibu

Terima kasih pertama sekali kerana introduce Gin & Jacqie ni. Kalau u tak promote memang banyak mothers tak tau ada baby bag yg stylish di pasaran.

you can see my review here dear :
http://pinkgoodness.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

and I've posted it at Facebook udner noted sebab I think its a wonderful product to introduce to my other female friends.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=52779991923

My email : maaesyah@yahoo.com

tHrEE oF us said...

salam ibu..

baru je dpt tau pasal giveaway contest Ibu ni pg td frm MOBS.. zupzap trus wat new posting utk review Gin & Jacqie bags ni.. hehe!!

ni post review sy ye..
http://selangseli.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

tQ

love,
cikJeela
azila.raffie@yahoo.com

mamaAriana said...

Yana...saye da anta my entry jugak.. :)

my blog --> http://cookieaggyland.blogspot.com/

my email --> idcme@rocketmail.com

thanx sangat2 sebab anjurkn contest yang sangat best ini~!

mama_umar said...

ala..baru je bc ttg contest nih, hi ibu :)..ade lg x beg utk syae?hihi..blog saya http://zhbabyshop.blogspot.com/

mama_umar said...

lupe nk ltk emel : zmarlia@yahoo.com

~~ciklinn~~ said...

wah menarikk nie..

haiyakk sudah ramai da masukk.. huhuhuhuhu

berkenan sgt2 dgn beg kaler pink berbunga tu....

BabyIbu said...

Salam semua...

Thank you for participating..boleh hantar seberapa banyak yang boleh..lambat lagi due 1hb Mac 2009..apa-apa pun jangan lupa dengan syarat2 penyertaan..takut ada yang disqualified..Good Luck to you all!!

mama_umar said...

slm ibu, lupelak,ade post entry ttg contest nih, tgk kt sini ye ibu
http://superzetymarlia.blogspot.com/
for others pon sudi2la masuk blog saye ni :)

emel : zmarlia@yahoo.com

mama zharfan said...

Ibu...i dah post my entry!
the link is:
http://suzie284.blogspot.com/

best of luck to me and all other bloggers who join this contest!

warmest regards:
suzie284@yahoo.com

larra said...

Hi BabyIbu and all

newbie in blog here anyway here's my entry

http://platipum.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

Senotip Synte said...

Hi BabyIbu @ Ibu Ammar & all ...

sila la jengah entry saya kat sini yer : http://ahhpening.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

my email : jaquedira@gmail.com

thanks

Anasfadilah said...

saya pun nak juge bag diaper comel ni kan

stashowale@hotmail.com

dengan harapan saya menang

amennnn :)

http://anasfadilah.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

Mama_Aqish said...

Hye Yana kita pun nak masuk contest ni gak, ni entri kite.. http://damiaqish.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveawaywin-gin-jacqie-baby.html

TQ sebab wat contest ni...

Jasfyra said...

ibu...1st time saya masuk sini dan terjumpa contest yg sangat2 besh dengan hadiah yg sangat2 menarik..saya xlepas peluang..terus terjah dan joint..hehheee

http://jasfyra.blogspot.com/

from:
jas_fyra@yahoo.com

aTan and JuLies @ aYu said...

BabyIbu,

Jue da post kan contest nie kat blog Jue.. meh la singgah jenguk.. :-) hopefully jue dapat la hadiah nie eekk...?? gudluck For me.. thank u babyibu anjurkan contest nie...

http://atanayuiman.blogspot.com

http://atanayuiman.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

umIE a.k.a saLMi said...

yana aka baby ibu, kite da join..:)

http://ozzyorange.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

from : umie
anakmakabah6@yahoo.com

yantz-yeem said...

salam ibu,
nie entry saya.....
http://narizan.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

baizurah said...

Salam baby ibu,

Please please please let me win *wink*wink*

http://baizurahidris.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

Salam : bai - snbaizurah.idris@gmail.com

azzamoro said...

Yana, aku dah buah dah. amek ni.

http://azzamoro.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

emeil : norazariah@gmail.com

tata..

kalau x menang..aku amek beg ko..hik hik

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

huhuhu... akhirnya siap jugaak.. dalam sibuk², 2 hari duk perah otak nak settle kan entry pasal contest ni..

hope berbaloi yaa...

please qualified http://sweetdarling79.com/2009/02/06/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby-bag/

aznitaz said...

i dah post entry utk contest ni. dtglah jenguk yer babyibu

http://aznitaz.wordpress.com/2009/02/08/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby-bag/

my email : khairi_aznita@yahoo.com

kakngah said...

Hi BabyIbu @ Ibu Ammar...
wallawey.. dh ramai msk rupanya. tak kira... nk joint juga.

http://aslindaa.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

adnilsa_aslinda@yahoo.com.my

guys, wish me luck!

oli said...

halo babyibu
saya nak join contest juga

ini hasil karya saya
http://sawsawlady.com/?p=820

oli said...

ini email saya

oliole_arena@yahoo.com

Qaseh said...
This comment has been removed by the author.
Qaseh said...

salam, saya dah post entry kat ...

http://sesuciqasehabadi.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

emel : seri_melayu@yahoo.com

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...
This comment has been removed by the author.
Mummy Dasy said...

Dah post entry
http://dasyworld.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

from me:-
suryati_zainal@hotmail.com

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam ibu

KP dah siap n3...
harap dapatlah salah satu dari-nya
anyway
my blog:

http://kitepunye.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway.html

email add: nielan03@gmail.com

lovelymummy said...

salam yana,
kita baru wt entry..hopefully ada rezki..hehe

http://mommy-germs.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

dr kite-lin @ mama qaisara
ladyheart2612@gmail.com

Mama Adib said...
This comment has been removed by the author.
Mama Adib said...

Salam

Saya pun baru buat post tentang contest ni
jemput la jenguk
http://497storymory.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

annajuhana@gmail.com

ifa said...

Saya pun baru buat post tentang contest ni.. see it ye..

http://roslatifah.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

cheers,
roslatifah@gmail.com

Mama_Aqish said...

Hye Yana kita pun nak masuk contest ni gak, ni entri kite.. http://damiaqish.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveawaywin-gin-jacqie-baby.html

Email : anjesakura@yahoo.com

TQ sebab wat contest ni...

halen said...

Hi BabyIbu,

me dah buat review mengenai Gin & Jacqie utk try and error join contest ni hehe.. hopefully u can see it.

http://cinderella.hardlena.org/?p=848

weeviledition@yahoo.com

Zanna_MamaBatrice said...

entry about contest di :

http://mezanna08.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html/

from : mama batrice
zana.nordin82@yahoo.com

hope ada rezeki lah nak menang yerk yana ........he he he

m@zia said...

Hi there!

Count me in please.
Feel free to visit mine at
http://ummimsafiyyah.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

Email: misha_farhana@yahoo.com

Thanks

Mun said...

Salam Liyana a.k.a. Ibu...

Saya dah post entry untuk join contest ni di http://munadib.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

Email saya, yang_bersinar@yahoo.com

Terima kasih...

From : Munirah

ibuarifa said...

Assalamualikum ibu..
Saya pun nak mencuba nasib masuk contest yang ibu anjurkan ni.. dah berminggu saya dok fikir2 ayat..dan akhirnya ni la yang terhasil..
http://ibuarifa.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveawaywin-gin-jacqie-baby-bag.html

email saya : menn_jitra@yahoo.com

eRiNsZ said...

yeehai.. jenguk la ke
da'PiNk heaRt

http://ehemsz.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

thanXs ya..
~ibu eiSya~

atoyis said...

buuu...entry dh siap..hihih

http://atoyis-san.blogspot.com

atoyis said...

alamak silap link la pulak buuuu..details entry blh jenguk kat sni ek buu..

http://atoyis-san.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

mumy said...

hai ibu..let's read my entry..

for others..awak semua dijemput ke blog saya...

e mail : nennyhanz@gmail.com

Hayatie said...

Salam ibu..

Sy juga ingin mengambilbahagian dlm contest ini..
Jemputlah baca review sy di:
http://xclusivelyxpressing.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

http://xclusivelyxpressing.blogspot.com

email: hayatiehashim@yahoo.com

Terima kasih yer ibu kerana menganjurkan contest ini.

nizafauzi said...

Hi ibu,

sy pun nak join contest ni.. dah buat entry dah pun..

ni link entry..

http://nizafauzi.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

email: cikchombee@yahoo.com

jengukla yer :D

leny said...

salam ibu,
saya pon nak turut serta...

http://lixasafa.blog.friendster.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby-bag/

lenyemiliza@yahoo.com

Drama Mama said...

salam,

the last time i post in my blog, saya tak dapat letak link baby ibu dalam my blog list.

so saya dah create a new blog, copy paste the same entry from the old one to teh new blog. http://a-drama-mama.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html sila lah jenguk ya..

thanks..

Drama Mama said...

salam,

the last time i post in my blog, saya tak dapat letak link baby ibu dalam my blog list.

so saya dah create a new blog, copy paste the same entry from the old one to teh new blog. http://a-drama-mama.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html sila lah jenguk ya..

thanks..

email : snbaizurah.idris@gmail.com

yatie chomeyl said...

ibu..ibu..engkaulah ratu hati ku..eh bukan bodek tu, nyanyi jer tuh..hik hik hik....

ni entry sy...last minute entry nih...harap2 belum tarikh tutup la ye

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

e-mail:dasar_chomeyl@yahoo.com

Welcome to mamabagbag online store! said...

best nye contest ni.. tp dh telepas plak.. 1/3/09 tgh sbuk meneran nk bersalin.. huhuhuh... anyway.. congratz to all winners..

Mama Safiyyah said...

cantik2 begnya...

Mama_Aqish said...

kiter ada masuk contest ni tapi tak de Gin & Jacqie tak de nak sponser lagi ker untuk any contest???

miela77 said...

tahniah kpd yang berjaya...cute bag.

me n de alisha said...

ya Tahniah sesiapa yang dah berjaya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop