@ Banyak keje?

Wednesday, February 18, 2009

Ingat Ibu sorang banyak keje?..Ammar pun banyak keje tau..sekarang Ibu dah tak bagi Ammar main laptop Ibu..kenapa? Last week Ammar main laptop Ayah..selepas 5 minit 'menaip' laptop ayah terus kaput aka hancus musnah..tak tau la apa yang ditekannya..terus tak dapat on lagi..disebabkan itu Ibu ambil langkah untuk menjauhkan Ammar dari laptop Ibu..yelah Ayah bolehla minta laptop baru dari company..Ibu..sape nak belikan? huhu..ni kenangan Ammar dengan laptop Ibu..heh

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sWeEtdARLinG said...

tatuuut.. zulfan pernah kaput kan camera aku yang beli tak sampai setengah tahun,... terpaksa kuar duit beli baru!

atoyis said...

tu la...baby2 sekarang pon dh pandai nk tekan2 laptop kan..dh diumpan dengan menan pon tak jalan kan..apa yang mama dia pegang suma dia nk termasuklah batang penyapu..adoi

kakngah said...

itu mknanya ammar lg terer dr ayhnya menggodek laptop.. hehhehe!!!
ibu... sila gunakan kepakaran ammar. jgn malu2...

mama_umar said...

mcm si umar pon camtu jugak,tp best je tgk die tekan mouse tuh mcm org besar,heheheh, copycat terer btol

Elyn said...

baik ammar tlg ibu buat keje......

Anasfadilah said...

ammar ye ye je sibuk...hahaha

sooo kiuttt!

ciklynda said...

comel ammar bsama laptop.. hehe

Mama Safiyyah said...

kak yayah baru2 ni cabut keyboard lap top baba tok dia!!!

miela77 said...

kuang...kuang...kuang....ammar wat pe kat laptop ayah tu...isk...isk..

miela77 said...

teringat baby qis nak ngerjakan laptop cik abgku baru beli...meleleh2 air liur geram...kakak tukang pegang...last2 kakak yg kena marah...cian

Mama_Aqish said...

dari kecik lagi ammar dah menunjukkan minat pada IT ni...sok mana tau bile dah beso leh jadi pakai website...server....budak2 ni dari awal kena asuh...melentur buluh biar dari rebubgnyer

me n de alisha said...

isk isk takut nyer ...

Zanna_MamaBatrice said...

apa ler yg ammar buat
sampai laptop ayah x leh on dah kan

ammr nak tolong ibu tu kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop