@ Bo bo Botak

Wednesday, February 4, 2009

Ammar dibotakkan lagi..makin besar makin susah nak potong rambut Ammar..kali ni 6 orang kena jaga Ammar..4 orang tu tukang pujuk..tu pun menangis melalak2..agaknya Ammar takut mesin tu panas kat kepala Ammar agaknya..kesian anak Ibu..tapi kena la potong sayang..rambut Ammar panjang sangat..
Tengok gambar Mak Su ambil..sedih betul nak potong rambut..Ibu memang dok jauh sikit..tak sampai hati tengok Ammar menangis macam tu..huhu..

P/s: Hari ni mengantuk sangat..semalam Ammar buat peel tak nak tidur..huk

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

dannyfeizal said...

wah... dah rupe mawie :)

ujung minggu ni pon plan nak botakkan Adeef. sure melalak sakan gak tu.

Nazuha said...

oppss.. tersign in guna acc babah dia plak :p

mummy_adam said...

sedih nyer muka ammar.. "cian ammmar.. sape buat dia?? ibu ke ayah??"

xpernah lg cukur or potong rambut adam.. takutlah.. camne ek?? 1st timer nie.. cemane nak buat??

~~ciklinn~~ said...

alahai tomell nyer dier... ciannyer ha sampai nangis2....

BabyIbu said...

zuha
tu yana heran..sib baik cam nama babah adeef..hehe

mummy_adam
tok buat..haha..better cari yang pandai guna mesin cukur tu..takut nanti melalak2..kalau tak cekap takut juga...

ciklin
kalau tgk nangis live lagi cedih tengok..huhu

Mama Safiyyah said...

botak pun handsome....takpe....

miela77 said...

TERINGAT MASA NAK BOTAKKAN BABY QIS..

me n de alisha said...

masa Alisha di botakkan ...memang susah..menangis-menangis sampai bedarah kulit kepala...cian Alisha

Mama_Aqish said...

sian ammar dia takutkan mesin tu kot bunyinyer yang menggerunkan.....tapi walaupun ammar botak tetap cute jugak....tomei gitu

Zanna_MamaBatrice said...

botak pun botak ler ammar
janji tetap maintain hensem
alahai, sedihnyer muka ammar nak kena potong rambut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop