@ Kidz Branded Outlet

Monday, February 16, 2009

Ini bukan Branded Outlet (BO) yang dekat The Curve tu tau..ini dekat Giant Kota Damansara..Ibu pergi Giant shopping barang dapur last two weeks..pusing-punya pusing Ibu masuk kedai ni..walaupun kedainya kecil (tak sebesar BO tu)..tapi barangnya banyak..semua ada..dari kasut sampailah ke baju, selimut..bla-bla..paling geram tengok baju untuk gurls..

Ibu macam biasalah..kalau masuk kedai tak beli barang..bukan Ibulah namanya tu..hehe..Ibu beli apa untuk Ammar? Ibu beli sweater!..Ammar dah besar..kadang-kadang Ayah bawa naik motor..jadi kena pakai sweater takut sejuk..(kuat tak alasan Ibu..haha)..

Ammar posing sikit sweater baru Ammar..murah je..Rm 20 lebih (tak ingat pulak exact harga sebab Ayah yang bayar)..hehe

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sWeEtdARLinG said...

waaah canteknya sweater cam big boy...!

Qaseh said...

bestnyer kalau kedai nih ada kat jb..sure shopping sakan..hehehe

.:Hernee Nazir:. said...

pandainye ammar begaya..

rOse said...

I DH PEGI FEW TIMES KEDAI NI. SAMA JE CAM bo KAT THE CURVE KAN CUMA BAJU BUDAK JE. REGE PUN I TGK SAMA.

ER.. caps la plak. sori.

btw.. i like to shop too. i bought few items there for mybabies.

Puan Iza said...

Best gak kedai nie...kalo dh dekat mmg sy pi...

Jasfyra said...

saya sgt suka BO kt the curve tuh..yg awak p ni kt giant ek..cam best je kan..leh ar vrommm p sana nanti..hehee.cantik sweater ammar tu.harga pun cantik..

Zanna_MamaBatrice said...

ya betul
kalu masuk kedai
tak membeli bukan Ibu or Mama namanyer...
untung ler budak ensem tu dpt sweater baru...boleh ler ronda2 naik motor ngan abah erk...

BabyIbu said...

sweetdarling
itulah..suma org ingat ammr dah setahun..padahal berdiri pun gigil lagi..hehe

qaseh
turun la sini..sini besttt...

Hernee
itula akibat dr baby asyik nmpak kamera je..heh

Rose
Ha ah..harga lebih kurang..barang banyak..

Puan Iza
Maila sini..

Jasfyra
Kat the curve lagi bestla besar..tapi selalu takde saiz..sini ok skit org tak ramai..

Zana
Hehe..itula Ammar suka naik moto..tgh cari helmet kecik pula..ade ke eh? hehe

Lil Hannah's Closet said...

Rajin2 sila ke kedai online saya ye :) Lil Hannah's Closet http://lilhannahcloset.fotopages.com

Mama Safiyyah said...

tak penah pi lg ni,kena cari ni....

Mama_Aqish said...

kita pun slalu gi giant kota damansara ni...pi bawak aqish main playground...rumah yana kat2 situ je ker?

asmaa said...

kat sini tak byk pilihan...
best dpt shoping kat KL...

me n de alisha said...

memang best kedai ni..kecil-krcil cili api...depan kedai tu ada kedai donut lak tu..tak tahan...

Imma said...

Ibu..branded outlet ni jual brg2 brand apa erk..?? Sweater yg Ammar pakai tuh sweater Carter's ker..?? Sbb nmpk mcm sama jer ngan sweater Carter's Boboy..hehe..klu bes nak jugak pegi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop