@ Koleksi Ibu

Friday, February 6, 2009

Ibu pernah beritahu yang Ibu ada tiga beg gin&jacqie. Well itu bukan omong kosong tau..satu daripada beg tu Ibu hadiahkan kat my mum..lagi dua Ibu guna..ni Ibu tunjuk sikit beg-beg Ibu..bag pertama Ibu beli ialah beg kerja..maklumlah..Ibu kena usung fail sana sini..daripada nak bawa dua beg (satu handbag dan satu bag untuk barang-barang lain)..Ibu beli beg ni..beg ni sebenarnya beg laptop..Ibu sumbat semua barang Ibu dalam tu..yang bestnya..beg ni banyak compartment dan muat laptop DEll 15 inci IIbu tu..hehe..nama beg ni..Sleek Maria..detail klik sini..


Beg kedua merupakan baby bag aka handbag Ibu..hehe..beg ni Ibu beli sendiri ye..takde dapat mana-mana sponsor..so bagi 3 pemenang baby nanti..korang sangat-sangatt bertuah tau..nama beg ni Stripy Alison..klik sini untuk details..

Ibu beli yang ada sale jelah..bijak berbelanja la kononnya..huhu..btw this beg memang best..banyak compartment (well this is why Ibu like gin&jacqie) dan sangat cantik..

Berita baik..selain sales..gin&jacqie juga tengah buat valentines promotion..so jenguk-jenguklah ye..dan jangan lupa untuk join BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag..ok chaloh..nak g UKM..


7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mombloggersplanet said...

Hi all moms,

I have just launched a new listing for Malaysian moms/women blog. It's called the BlogDirectory.

You're invited to list your blog there, together with other Malaysian mom bloggers. The Blog Directory
is categorised by states to make it easy for you to connect with other moms closest to you.

Please visit http://www.mombloggersplanet.com/blogdirectory

And, appreciate if you could tell your blogger friends about it. It's free!

Thank you and have a nice day!

Mama Safiyyah said...

cantiknya beg ibu....

Zanna_MamaBatrice said...

betul tu yana
berbaloi kan shopping bag kat jin & jacq.....
zana ada satu.......tu pun menang top commentor supermummy....merasa gark ler

mmg best
byk compartment
mcm2 boleh isi
siap isi baju pun boleh.........
senang kan

Zanna_MamaBatrice said...

x yah susah2 usung beg banyak
satu pun dah cukup.....selesa pun selesa
cantik pun cantik design2 nyer

miela77 said...

Malu nak cakap, tapi iela bukan kategori bag addict...kalau pakai satu beg sampai rosak baru beli baru.. slalu amik warna hitam, blh match ngan mana2 baju...bukan berjimat, tapi x sukat tukar2 beg.. mesti ada yg tertinggal nanti...ahaks3x

asmaa said...

byk in 1 kan jika beli beg mcm tuh... ada kena beli gak nih...saya jenis nak bwk segala benda :)

me n de alisha said...

best nyer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop