@ MAMYPOKO PERADUAN KIRA & JIMAT

Tuesday, February 10, 2009




1st Prize : Maybank Yippie-i RM 1,000 savings account
Weekly Prizes: Maybank Yippie-i RM 100 savings account

Tarikh Tamat
15 Mar’09

Maklumat
Langkah 1: Beli sebarang produk MamyPoko
Langkah 2: Jawab satu soalan Matematik yang senang
Langkah 3: Sertai melalui:

A) Laman web MamyPoko Club
B) SMS - Sila rujuk kepada borang penyertaan.

Untuk maklumat lanjut, klik sini..

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Jasfyra said...

bestnya kalo masuk contest ni dan menang 1st prize..

mama zharfan said...

contest ni mcm lucky draw jugaklah...u will win if u are lucky enough...but thanks to MP (so far winning twice from them ;)

Mama Safiyyah said...

dah lama tak masuk contest cenggini

Mama_Aqish said...

kita ada masuk contest ni...tapi tak de rezeki nak mennag....yana menangkan???sonok kan dapat bercuti free & ada macam acara lagi yang disediakan untk para pemenang

Zanna_MamaBatrice said...

yang nie ker contest mamypoko yg yana menang tu..
bercuti ke PD....he he he
betul ke

wah seronok ler camtu kan

me n de alisha said...

ish dah tutup lah pulak contest nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop