@ My Dear Warehouse Sales 2009

Thursday, February 5, 2009

Dia mai dah..dia mai dah..hehe..kali ni macam nak pergi sebab Ammar dah boleh main mainan yang besar-besar sikit..nak cari tricyle ke..kereta bateri ke..tak gitu Ayah? hehe..

Maklumat lanjut:


My Dear Warehouse Sales


Tarikh

26 Februari hingga 8 Mac 2009

Masa

9 pagi hingga 7 malam

Produk

Baby & Children Products
Baby Carrier
Baby Pram
Baby Stroller
Car Seat
Hammock Spring Cradle
High Chair
Safety Gate
Children Slides
Tricycle
and more

Tempat
No 34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47100 Puchong
Selangor (Tel 603 8060 0093)
http://www.mydear.com.my/

GoogleMap



P/: Ibu pernah pergi dulu..nilah first time jumpa Mama Emily..klik sini

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

yana, jom gi saing. weekend eh.. nnti ko nak gi, ko roger ok

mama zharfan said...

kalau memang niat nak shopping baby stuff, memang worth it to go, esp kalau dah ada certain brg yg aim nak dibeli...prep for lil baby dah 95% complete..dah pokai aritu shopping kat sogo masa members day preview sale..huhuhu...

aTan and JuLies @ aYu said...

bagus kan..? pas dapat gaji... huhuhuhu

aFkaR'z said...

jauuuuuuuh!! tak dayo den nak poii ke puchong nun

eiNa said...

aza n yana,korang pegi kak ina kirim bleh?? hahaa.. malas nak besesak tapi nak beshopping.. =D

aTan and JuLies @ aYu said...

dah pie dah last week...
jue dapat beli bouncer brand Bright Starts RM150 sahaja....

Mama Safiyyah said...

ah sales lagi...

asmaa said...

my dear tak jual/sale online ker...nak gie survey kat kedai tak sempat....

miela77 said...

asal weekend je sales...huhuhu

azzamoro said...

tak sempat nak pergi. nak cari tricyle...

me n de alisha said...

alamak dah lepas lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop