@ Pergi mana?

Monday, February 16, 2009

Dah 4 hari tak update blog..bukan malas..bukan takde benda nak tulis..tapi penat..rasa penat sangat..takde mood nak pilih gambar untuk tempek kat blog..masih banyak hutang blog yang belum dilangsai
  • Cerita pergi Mamypoko (sampai dah basi dah cerita..huhu)
  • Hutang tag ada 3
  • Hutang award ada 2
  • Cerita member kahwin..adeh la..
  • Info pun dah lama tak buat research
  • Komen tak tereply
  • Chatting box kat tepi tu pun tak terreply(maaf kalau ada yang tanya soalan tapi tak sempat/terlupa nak jawab..huhu)
  • dan banyak lagi....huhu..kena belajar manage masa lagi la ni..
Emm kejap lagi ada kelas..sebagai preview dan menjawab persoalan hari tu..jeng-jeng...details nanti ya..muah2..




P/s: Ammar buat passport nak pergi sini la Aunties...

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aznitaz said...

bestnyer nak gi cuti2 over the sea.

rizza said...

salam...

dah pi sydney ke tu?

selamat bercuti...

BabyIbu said...

aznitaz..dok kira hari ni..hehe

rizza..hujung bulan 3 baru p..lambat lagi..heh

mama_umar said...

hmm,sydney tu best sgt ..rindu nk g sane lagi (~_~)..btw, off topik jap, saye pon bljr kt ukm jugak,tp baru je amik master :), kt faculty edu, ibu buat phd kan?

Mama Safiyyah said...

bestkan jln2 ngan anak

Mama_Aqish said...

sonotnyer dapat jenjalan keluar negara....satu pengalaman yang indah dalam hidup

miela77 said...

Sydney...bestnya...

me n de alisha said...

syok nyer...

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer ammmar
dah jalan2 sampai ke sydney ler....
lenkali ajak auntie tau....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop