@ Thanks To Our Sponsor: gin & Jacqie

Tuesday, February 3, 2009

First of all..Selamat Tahun Baru Cina dan Selamat Hari Wilayah. Hehe..biasala Ibu selalu ketinggalan keretapi. Lambat sikit update..hehe..emm semalam Ibu cuti jadi Ayah pun ambil cuti..petangnya kami keluar pergi bankla apa la..biasala urusan-urusan keluarga..kemudian..kami pergi..hehe..pergi..cuba tengok gambar bawah ni...jeng..jeng..jeng..tau tak apa die?

Inilah hadiah-hadiah korang!! Semalam Ibu pergi ambil hadiah yang disponsor oleh gin & Jacqie. Ibu pergi ke office mereka tapi tak sempat nak naik office dan ambil gambar pun sebab nak cepat time tu. Jacqueline aka tuan punya gin & Jacqie sangat cantik orangnya..macam model gitu. And the bags are..very-very marvellous..sangat cantik (errk Ibu skodeng sikit ye hadiah korang)..sangat roomy, banyak pocket and very stylish.

Dan sebagai akibatnya..Ibu pun dah angkat satu itu baby bags (Ibu beli sendiri la kan..tak dapet de nak sponsor..huhu)..nanti Ibu cerita baby bag gin & Jacqie Ibu kat entri lain..bila tengok baby bags tu boleh senyum sorang-sorang..cantik oii..dulu masa pregnant memang Ibu selalu survey baby bags tapi tak jumpa yang berkenan di hati (maksudnya cantik dan murah..hehe)..Apa-apa pun sekali lagi Ibu nak ucap jutaan terima kasih kepada gin & Jacqie kerana sudi menaja contest BabyIbu ini. Korang dah masuk? masukla..untung-untung boleh dapat baby bag ni tau..

Untuk maklumat lanjut mengenai BabyIbu Give Away..sila klik sini..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

supermummy said...

eh dah jumpa jacqie ya...dia memang cantik kan..kehkeh..friendly yg teramat pulak tu

aTan and JuLies @ aYu said...

nak jugak joint... nnt jue nasukkan post jue... hehehe... nak juga beg nyer.. lawa2.. lagi2 kaler pink...

BabyIbu said...

supermummy..ha ah cantik dan sangat ramah..baik sangat

jue..sila-sila..

Mama Safiyyah said...

cantik2 beg diorg kan....

miela77 said...

yana, ko memang terkedepan bab contest2 nie...tabik spring wat ko... daku nak blaja dr ko nanti ek..

Zanna_MamaBatrice said...

mmg cun kan bag gin & jacqie nie
zana ada satu kaler pink
tu pun menang contest kat blog supermummy
puas hati betul
mcm2 boleh sumbat.....

me n de alisha said...

wah memang best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop