@ Akhirnya..

Friday, March 6, 2009

Akhirnya dapat juga ambil gambar gigi Ammar..walaupun kurang jelas tapi ini je antara gambar Ammar buka mulut..Ammar tengah seronok dapat stering keta..terlupa nak kontrol ensem..

Masa ni badan Ammar susut sikit..maklumlah..duduk tak nak diam..budak baiklah katakan (ayah Ayah ni..hehe)..minggu ni badan dah naik sikit..mana taknya..malam-malam minum susu sampai 10 oz..2 kali juga Ayah bangun buat susu..itu baru susu botol..susu badan pun ongoing juga..makan pun dah lalu..oo jap g Ibu upload resipi baru Ammar..Ammar suka betul makan..

Satu lagi..seperti yang diketahui..10 Mac akan diumumkan pemenang BabyIbu Giveaway..dan berita best untuk semua..BabyIbu akan anjurkan satu lagi Giveaway..BabyIbu Giveaway March nama die..hadiah die apa?..tungguuuu!! Next week lepas umum pemenang baru boleh umum contest baru..satu-satu kasi settle dulu..

P/s: Seronok boleh dapatkan sponsor untuk hadiah korang..seronok lagila kalau Ibu dapat hadiah free..oohh mungkinkah..hukhuk

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

atoyis said...

rajinyer cari sponser..yana smbg study kat ner??kak su terpikir jugak klu la dpt tukar research field dr sc comp kpd children development kan best kan..kan..sbb kita ari2 dok belek si kecik ni..klu dpt wat research pasal baby ke atau yg sewaktu dgnnyer sonok gak kan (berangan jek la..klu dean ftmk tau ni maunyer aku kena sergah..akakakka)

Elyn said...

cute nyer die tayang gigi..... dh bape byk kuar yana????

miela77 said...

Baby Qis dah mula menggigit puting susu...x lama lg jenuh la iela nak kena tukar puting slalu..huhuhu

oli said...

babyibu, dah banyak gigi ammar yang tumbuh?

Mama Safiyyah said...

murah rezeki ibu insyallah

Mama_Aqish said...

stail dok kat stering kete ni sama macam aqish....memamng hobi & bercita2 nak drive....sengeh je ammar dok kat situ ek...

me n de alisha said...

cute nyer sambil menayang gigi...Amar ni makin tengok makin geram pulak...handsome boy yer...

miela77 said...

aik..nak bw kete ke...

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha
tomey ammar gelak camtu
syok dpt pegang stereng yerk ammar
besar nanti lawan racing ngan ayah yerk

Puan Iza said...

sukanya ammar dpt pegang stereng tu.....

owh! dah tumbuh gigi yea? dh bape btg dah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop