@ Anak Ibu yang rajin..

Monday, March 16, 2009

Macam biasa..hujung minggu merupakan masa mengemas rumah..Ibu akan ditugaskan mengemas rumah (susun barang..lap habuk..kemas dapur..susun kain) manakala Ayah pula kena vacum dan mop lantai..tapi nampaknya lepas ni keje Ayah makin ringan sebab dah ada assistant..nak tau sapa? Sapa lagi..Mohd Ammar..jeng jeng..





Ayah ralit (alpa) sikit terus Ammar dengan lajunya mencapai mop..tersengih-sengih dapat pegang mop tu..nak tolong ye sayang? nanti dah besar sikit bolehla..sekarang ni tak dapet de..tolong banyakkan kerja Ibu memang ye..huhu

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

azzamoro said...

bukan main si ammar.. tu lom tolong ayah dia masak lagi tuh.. huhu

Elyn said...

hahahah seronok dpt pegang mop...... kang mesti basah satu umah ammar tlg hahahha

zue said...

hahaha..comelnye ammar ni...aku kalo wat spring cleaning pon, same distrubution tugas ngn ko..my hubby akan vacuum lantai..hehe

mummy_adam said...

huh... rajin nyer dia.. meh dtg umah aunty tolong ek.. nnt aunty kasi upah..

respect lah kat u.. keje, pastu weekend kena uruskan rumahtangga lg.. mmg respect mummy2 yg mcm u nie..

rOse said...

hehe.. kiut giler.

Qaseh said...

wah...walaupun berwalker, still ada semangat nak tolong ibu dia...
best la ammar..leh jadi menantu nih...heheheh

Mama Safiyyah said...

sejuk perut ibu ngandung.....sapa nak buat menantu ni????

miela77 said...

ammar, cik iela simpan kuota menantu ek...

Mama_Aqish said...

yang ni memang tabik spring la kat ammar adri tecik lagi dah nampak ciri2 suka nolong ibunyer mengemas rumah...so yana tak lah penat sangat nanti sebab ada askar tolong kemaskan

me n de alisha said...

alahai...lum besar dah tunjuk kerajinan menolong ibu dan ayah mengemas yer....

Zanna_MamaBatrice said...

rajin lorr pakwe nie...
nak ngurat lerrr

me n de alisha said...

Ammar ni memang rajin ar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop