@ Anugerah

Thursday, March 5, 2009

Tajuk macam anugerah skrin pula..hehe..just nak share awards Kak Eina bagi..tq Kak Eina..bila kita nk gather2 ni..rindu kat Aira la..



Caring blogger ke caring cat blogger? Kalau caring cat Ibu tak boleh amik sebab Ibu takut kucin (ini cara orang kedah sebut kucing)..hehe


Ini can-can eh? Ibu sayang semua kawan Ibu...

Ini pun can-can..


P/s: Ibu passing award ni pada semua follower blog BabyIbu ini..terimalah Anugerah Blogger..yeyyyy...

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

sWeEtdARLinG said...

yang award kucin tak leh nakamek sbb tak kenan sangat ngan kucing..

yang 2 bawah dah ada... tp tetap nak ucap mekaseh sbb sudi share award

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmmm saya tak perna dpt award...sob sob2

eiNa said...

yana, bila nak buat makan2 ke lepak2 ke? ke nak tunggu Rin besalin dulu ke?heheee..lamaa tak jumpa junior2 kta..

NAURAH MAKWA said...

kita amik award ni k..

Mama Safiyyah said...

banyaknya award

asmaa said...

cute-cutenyer award-award tu...

me n de alisha said...

huhu..banyak nyer dapay award...

miela77 said...

Nak amik award Friends to bg kat my follower leh tak?

BabyIbu said...

boleh..amikla...

Mama_Aqish said...

award lagi...kali ni pounyer award kiter tak dapat la sebab tak de sudi nak kasi...

miela77 said...

yana, daku amik ek award nie nak bg kat my folower ... x reti nak wat sendiri la...huhuhu

Zanna_MamaBatrice said...

you deserved it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop