@ Dan pemenangnya adalah..

Tuesday, March 10, 2009

First of all ampun maaf dipinta atas kelewatan pengumuman..petang tadi Internet sangat teruk tak dapat nak upload..ni kena tunggu Ammar tidur baru boleh online kat umah (demi korang Ibu buat overtime ni..heh)..ok enough Ibu bebel..

Terdapat 44 penyertaan yang layak dipertimbangkan..pemenang dipilih berdasarkan kekreatifan dan kesungguhan para peserta..pemenang juga dipilih berdasarkan beg yang dipilih oleh peserta..kira macam kategori la..lagi ramai pilih beg tu lagi ramai competitorsnya..untuk pengetahuan semua..bukan Ibu yang pilih tau pemenang ni..juri-juri yang layak telah dilantik untuk memilih.setelah hampir seminggu juri-juri bertungkus lumus memilih pemenang (susah weii pilih pemenang ni)...and the winners of BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag ialah..jeng..jeng..



Pemilik Baru Luna baby bag






Pemilik Baru Emily & Emma baby bag




Pemilik Baru Stylish Elaine...




Tahniah kepada para pemenang..kepada yang tidak berjaya tunggu Ibu punya next contest k..jangan mengalah..bak kata kata Vince..tiada pengalah semua pemenang..
Kepada pemenang..sila contact Ibu untuk urusan penghantaran hadiah eh..dan sekali lagi..terima kasih gin & Jacqie yang telah sudi menaja hadiah untuk BabyIbu Giveaway kali ni..Till then..muah2

22 kawan BabyIbu berkata-kata..:

tHrEE oF us said...

huhu!! xdo rejeki ler

halen said...

owhhh.. dh tau saper pemenangnya tp ako xde rezki kali ni nk menang beg uhukuhukuhuk.. apa2 pun tahniah kpd pemenang2 lepas ni ble la bergaya ngan beg baru hehehe.

Aku Bukan Bidadari said...

wahhh tahniahhh utk pemenang....
lepas ni ada contest tiara kena open blog ayra to public lar.. hu hu hu sbb kalo private rs mcm x layak lak nk masuk.. :D

~~ciklinn~~ said...

tahniah pada pemenang...

oli said...

OMG!
OMG!
OMG!
so happy laaaaaa...
Thanks baby ibu...thanks juri2 kerana pilih saya
lepas ni bolehlah bergaya dengan beg baru...tak payah lagi pakai paper beg orang kawin...
horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yantz-yeem said...

congrat ps smue pemenang!!!!!baby ibu pasnie wat le contest lagiks...

Farah said...

tahniahhhh utk winners...pergh azza menang siot hahaha...sukee la tu :D

donat said...

hehe,aza ko menang guna kabel tak ni?keh3x.

Elyn said...

saya ni pemalas nk msk contest so x merasa la nk dpt hadiah camtu!!!

eRiNsZ said...

waaaa... jeles luna bag itu bukan milikku...
nyway congratulations untuk winner...

Qaseh said...

sedihnyer x menang...

Jasfyra said...

ala...xde rezeki saya.lgpon saya private blog arituh..uhuksss.nanti wat contest lg eh..saya nk invite awak tp xtau email add

azzamoro said...

weh donut. aku jujurla. hik hik. amek mane reti main sogok2 ni. apetah lagi nak mengugut yana. ko mcmla tak kenal aku. haha

aku pun x percaya aku menang siut.

yaNadzuL said...

azza tahniah..dapat jugak hadiah..tahniah kat pemenang yg lain jgak

gin&Jacqie said...

Congratulations to all the winners! You guys did a fabulous job :) Most of all the contest wouldn't be a success with out BABY IBU's initiative in organizing the contest. gin & Jacqie would like to say "THANK YOU BABY IBU!!" We are happy to sponsor you.
GIN & JACQIE

leny said...

bestnye.. first time rasa cam semua org ade peluang yg sama.. keh keh.. nampak sgt tak pernah menang pertandingan.. ahahah

mekaseh baby ibu.. camne nak kontek baby ibu ni?

Mama Safiyyah said...

tahniah pd yg menang

Mama_Aqish said...

yana camne leh dapat ramai sponser ek???syok la....bagitau la ape rahsianyer

Mama_Aqish said...

biler nak wat lagi giveaway bag camni...nak join lagik mana tau kali ni ada rezeki leh menang

Zanna_MamaBatrice said...

hu hu hu
me join gark contest nie...tp xde rezeki....
but....alhamdulillah ada gark rezeki nak pakai beg tu bila menang kat blog supermummy....

me n de alisha said...

ish memang best lah giveaway nih...bilalah ibu nak wat ag??

Ayu said...

salam.....takde rezeki ank2 ayu.xpela...btw tahniah pada top 10 yg t'pilih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop