@ From Nuffnang With Love

Tuesday, March 3, 2009

Dapat email dari HSBC..heran juga tak pernah-pernah kuguna itu HSBC..minta hutang ke apa ni..sekali..rupa-rupanya..Nuffnang kasi payment..yeye..(seronok macam dapat banyak je..haha)..just nak buktikan Nuffnang memang bayar le ads die tu..bukan sekadar memeriahkan blog kita sahaja..



I like...

22 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mummy Dasy said...

congrats.....sape x suke dpat duit...i likeeeeee

Anasfadilah said...

uishhh mesti banyak nuffnang yana ni

saya punya Rm1 je...hahahahampehh!

Elyn said...
This comment has been removed by the author.
Elyn said...

bantu saya..... saya pun dh dpt email ni so nnt depa hantaq cek ka???

aTan and JuLies @ aYu said...

bila la daku nak dapt cek dar nuffnang nieee....???

azzamoro said...

ok..dah boleh blanje kitorg makan ni.. hehe

Jasfyra said...

bestnya...saya punya lagi rm20.80..uhuksss.lama gak nk tunggu tu.nak tanya sket..saya ada masuk contest baby ibu giveaway tu.tp baru2 ni saya private blog saya..camne eh???saya nak invite ibu tp xtau email add..leh bg email add tak?email kt jas_fyra@yahoo.com.manalah tau kot2 ada rezeki leh memnag kan..hehee

ly said...

salam babyibu..saye agak rajin jugak masuk blog ni.byk info2 menarik u tatapan n sharing.neway singgah2 la fp sy.takde blog.fp jek ade.ohye, sy de add link babyibu dlm fp sy agar mudah nk link hehe..buleh??

BabyIbu said...

Mummy Dasy
haha..i like...

Dila
Takde la banyak..br claim sekali..

Elyn
Suppose diorg akan hantr cek tu ke rumah kita..tungguuu..

aYu..
Dah setahun baru dapat..susah nk dapat 50 pun..kuikui

Azza..
Blanja makan? blanja goreng pisang lepas la..hehe

Jasfyra..
Takpe..nanti dah announce winner baru saya cari emailnye..dalam prose memilih2..

Ly..
Boleh sangat..tq eh sudi singgah..

mama_umar said...

hai ibu..(baru pas bace posting kt forum cari.com~all bout sydney tuh,hehe)..check nuffnang saye nih lame lg le jwbnye hahaha..

:: !zyan :: said...

best nye dh dpt...

miela77 said...

Daku still gagal nak add nuffnang ads kat my sidebar...tolonggggggggggg

oli said...

saya baru claim aje nuffnang...

oli said...

betul ke diorang kata kena rajin rajin klik kat iklan nuffnang, maka duit dalam akaun kita akan naik?

Mama Safiyyah said...

rezeki tu

asmaa said...

saya adds gak nuffnang...wlpn org klik...sy rasa ia byr jika ada yg register atas kita kot...ye ker...:)

Mama_Aqish said...

hye bile la nak dapat cheque Nuff ni....baru naik sikit je lepas ajak kengkawan klik2 kat iklan tu...

me n de alisha said...

tahniah...

Zanna_MamaBatrice said...

zana dah cash out
tp x sampai2 lagi ler...
lama ker nak tunggu yana?

BabyIbu said...

Zana..sebulan dua jugakla baru dapat..

miela77 said...

daku baru rm7 je

nord@esntek73 said...

babyibu..saya dah folow u n klik2 lagik...td saya ada shout tp x leh...flow me back..
www.nord73enstek.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop