@ Hari ini 2/3/09

Monday, March 2, 2009

First of all..BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bags..dah pun sampai penamatnya..minggu ini akan berlakunya proses pemilihan pemenang..pastikan semua cukup syarat ya..Ibu pun tak tahan asyik kerling-kerling bag korang tu..huhu..

Kedua..Happy Besday Tok Abah..semoga panjang umur dan murah rezeki..Ibu rindu nak balik Kedah la..homesick pula rasa (dah tua-tua pun homesick lagi..huhu)..dua tiga hari ni rindu sangat nak balik rumah..huhu..

Ketiga..pejam pelik pejam pelik (bak kata Iza :p)..Ammar dah pun 10 bulan..dah pandai memanjat meja, mengemas semua barang2..suka gigit Ibu (dari dulu nak amik gambar gigi Ammar tak dapat-dapat)..tang gigit time menyusu tak tahan tu..meraung Ibu dibuatnya..huhu..yang paling best Ammar dah pandai kiss Ibu pagi-pagi..bangun tidur je Ammar akan kiss Ibu..waahh time ni rasa terharu sangat..sayang Ammar...


Keempat..semalam Atuk bawa Ammar g jalan-jalan..pastu hujan turun dengan lebatnya..maka Atuk n Ammar basah kuyup..huhu..Ammar seronok main hujan kata Atuk..tergelak-gelak main hujan (Ammar dalam stroller time tu tapi Atuk tak pandai pasang bumbung stroller tu..huhu)..Alhamdullillah Ammat tak demam ke apa..Ammar kan kuat kan sayang..


Kelima..Ibu nak kena belajar manage masa..supaya Ibu balik rumah fokus Ammar je..keje hanya di ofis..Ingat Ibu..Ibu punya fokus pada Ammar dan Ayah..kerja dan PhD hanya sampingan..(cakap pada diri sendiri ni)..

Keenam..dah-dah la memlalut..nak buat kerja..semangat membara..tapi hati nak balik rumahhhhhhh..mama...rindu nak balik...huhu

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

halen said...

uhhh.. dh closing dh contest ni. berdebar duk tunggu minta-minta la blog gue terpilih hehe.. amin :)

Elyn said...

ammar ni nmpk cam pendiam la yana........ betui ke??

BabyIbu said...

hale..tungguuu..

Elyn..pendiam? hukhuk..takde makna..kalau die menjerit satu blok tu boleh dengar..tu sbb posing kat kamera..tunjuk muka baik..

Mama Safiyyah said...

hmm....tempat jatuh lg dikenang,kan?

Mama_Aqish said...

kuat gak antibodi ammar ni ek...kena hujan lebat pun tak deman = selsema ek???

miela77 said...

Iela setuju...coz iela pun slalu terkucil...kat umah wat keje ofis, smpi cik abgku tegur... bajet masa penting weh..

Zanna_MamaBatrice said...

mcm2 hah citer dlm entry kali nie....
suke tengok mata ammar
cam mata yana ok

miela77 said...

Nape nampak boring je ammar...main hujan ek...

Mama_Aqish said...

memamng kalo kat opis mesti rindu kat anak lebih2 lagi kalo kena marah dgn boss tol tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop