@ Update 10/3/2009

Tuesday, March 10, 2009

Salam Maulidur Rasul buat semua..

Cuti kali ni tak buat pape..just dok rumah je..ingat nak balik kampung tapi..tapi..huhu tak nak ceritale..cedihh..emm update minggu ni..


Handset Ayah rosak

Ini adalah saat-saat terakhir handset Ayah..lepas Ammar main aka main denga air liur..handset Ayah terus nazak..keypad rosak..

Tak leh comment?

Ibu baca chat kata tak leh nak komen..kang petang-petang sikit akan Ibu edit..Internet trouble le skrang..huhu..

Cek dari Nuffnang

Akhirnya cek daripada Nuffnang sampai..kira terbukti Nuffnang memang bayar ahlinya..TQ Nuffnang..muahhh

Pemenang BabyIbu Giveaway

Mesti korang tak sabar kan..Ibu pun tak sabar..terdapat 44 penyertaan..juling mata juri-juri memilih..pemenangnya adalah..jeng-jeng..akan diumumkan petang nanti..:P

New contest

Akan ada contest baru untuk semua..akan diumumkan dalam minggu ni juga..hadiahnya best tau..jangan lupa join k..tunguuu!!

11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nizafauzi said...

tak sabar nak tau pemenangnye.. :)

mamaqish said...

ye...kite berjaya bagi comment...bebudak tecik ni memang suka sangat denagn hanpon..masa kita tecik dulu tak merasa pun pegang handphone

halen said...

alahai.. tak sabar ni nk tgk saper dpt beg tu. suspen jer tau hehe..

Liana said...

hehehe... same dengan my baby...suka sangat main hp. HP ummi Husna pun tinggal tunggu masa jer...huhuhu

Mommy Lyna said...

saya tak masuk contest sebab low self esteem bab2 contest ni hehe.

tahniah kepada pemenang.

Mama Safiyyah said...

bagusla ibu...update semua sekali dlm satu entry

Mama_Aqish said...

budak sekarang ni hanset pun jadi barang menan....pastu tak lama dah rosak...nak marah anak sendiri...telan je la...soh ayah beli hanset baru k...

miela77 said...

Teringat masa Bad baru 9 bulan, dia celup hp daku dalam nestom...nasib baik pas jemur leh guna balik..huhuhu

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha
saat2 terakhir h/phone ayah bersama ammar...
nak wat camner....ammar suka main ngan h/phone ayahkan...

ada change tukar baru tu

me n de alisha said...

waaa...tengah joint contest ibu lah ni...komen jangan tak komen...hehehe

miela77 said...

daku x leh lupa kenangan hp nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop