@ BabyIbu

Wednesday, April 22, 2009

Tagged by Zue..

Apakah Nama Blog Anda Sekarang Dan Kenapa Anda Pilih Nama Itu?
BabyIbu..sebab buat blog ni masa tengah pregnantkan Ammar..blog ni pun dedicated untuk Ammar..disebabkan masa tu takde nama lagi..panggil baby je..so terciptalah nama BabyIbu..

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://babyibu.blogspot.com/ ..sama nama dengan nama blog..

Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Em more tu informative style..tapi sekarang agak bz jadi banyak cerita pasal Ammar..

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
Neber

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
The one that I can count on..

Person To Tag:
Ibu nak tag semua follower Ibu yang belum buat lagi..




Inilah Baby Ibu

10 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zue said...

oh..terima kasih..terharu dgn tanggapan itu.. ;p frens forever!

Mama Safiyyah said...

comelnya ammar dlm gambar tu....

miela77 said...

Daku nak tag nie leh tak..

Mama_Aqish said...

ni pic ammar kat dalam car seat kan???yana bagi la ammar masuk contest baby in car seat anjuran mombloggerplanet...mana tau ada rezeki leh menang...hadiahnyer same je cam cutest baby in red contest ari tu

asmaa said...

kerana ammar wujudlah bbyibu yer... tahniah

me n de alisha said...

comey nyer picture Ammar ni...

Zanna_MamaBatrice said...

sure tah besar nanti
ammar terharu coz' ibu buat blog sempena ammar

azzamoro said...

blog yang informative..

Mama_Aqish said...

yana dah masukkan amamr dalam contest MOMBLOGGERPLANET ker??

miela77 said...

hai hensem...how are you today?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop