@ Buai Laju-laju

Friday, April 17, 2009

Ayah bawa Ammar ke taman permainan bawah apartment kami tu..bagus ada buaian untuk baby..tapi kena beratur sikitla..seronok Ammar main..mengekek-ngekek..emm semalam jumpa Nazuha..nanti Ammar nak ajak Adeef main sekali tau..

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Nazuha said...

oohh.. Amar baru balik main buai ke time tu? ehee.. Aunty masa tu tgh demam.. ingat demam biase2 je. rupanye demam denggi.

Yana, time pepagi ngan magrib jgn bukak pintu or tingkap tau. Area umah tu byk kes denggi. Saya dah kene.. serikkk...

Mama Safiyyah said...

bestkan layan anak kat playground

miela77 said...

BUAI LAJU-LAJU, SAMPAI CUCUR ATAP, BELUM TUMBUH GIGI, DAH BOLEH BACA KITAB...AMIN...

miela77 said...

Suka ammar main buai...cik iela nak join leh tak?

me n de alisha said...

wah seronok nyer Ammar...

Mama_Aqish said...

awat yang last2 tu muka ammar cam geram jer???tak puas main kat taman kot dah kena balik ek???

Zanna_MamaBatrice said...

seronok ammar main buaian yerk
kalu kak batrice tu
harus berperang nak balik
hari2 demand nak gi buai laju2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop