@ Camaraderie Babies

Tuesday, April 21, 2009

Apa tu Camaraderie? Tu konon-konon nama kelab kami..satu kumpulan yang survive bersama-sama dari zaman di UTM hingga sekarang (dari tahun 2000)..maksudnya Camaraderie ni tak ingat pula..cantik ke apa camtula lebih kurang..ye la dulu orang panggil budak rumah cantik (eceh..orang panggil tau bukan kami panggil)..tapi sekarang ehem2 paham-paham jelah...huhu..ni babies keturunan Camaraderie.. ni baby gurls..

Reen..betulka nama anakmu itu..sebab masa pergi melawat haritu nama tak letak lagi..Kak Eina..Aira sangat sweet main lenggang-lenggang kangkung...Donatt..geram tengok rambut Damia..comeiii...ni pulak baby boys..




Iza..bila la kita nak jumpa..Ilhan dah besar panjang..Azza..Airyll dah nampak tough..kejap je besar..yang satu lagi tu..model Ibu..ehehe..tengah buat iklan gigi..hmm tak lama lagi tambah lagi satu..yang lain pun akan menurut..tunggu makan nasi minyak..hehe..apa-apa pun semoga kita tetap bersahabat sehingga ke akhir hayat..Aminnn...

P/s: Ibu hutang update blog Camaraderie..huhu..sori Pengerusi...

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zuhaini said...

oh sweetnya dapat berunion! :)

donat said...

hehe,seksi anak mama. damia mmg suke tak pakai baju..panas beb rumah aku. uuu,bile la nak pakai aircond neh

azzamoro said...

woit cool giler rambut damia. cam hafiz AF la.. bile nak jume damia lagi ni...

ilhan lak aku xpernah jumpe lagi... huhu

zue said...

budak rumah cantik ke?rumah budak cantik?haha..lain tu.. ;p

-yani- said...

aku tak jumpe ilhan
tak jumpe damia
tak jumpe amani lagi
bile lah dpt jumpe ilhan and damia tu? at least amani pas 60 hari dh leh jumpe

eiNa said...

anak rin nama amani saje ke?
a ah.bila la leh jumpa ilhan nih.. damia insyaallah blk kpg bebila leh join..

donat said...

hmm bile le aku nak g kl or mn2 area selatan..dulu bleyla,singgah kl bile on the way nk balik kedah.skang dh dok kedah..alamat,tnggu kenduri rumi nnti ajala ,br bley jmpa krang. huhu

Mama Safiyyah said...

the babies are allll cute

me n de alisha said...

aha memang seronok anak-anak pun dapat berunion sekali kan??

Mama_Aqish said...

nape gambo ammar nampak cam lain je kat entry ni??adakah sebab topi yang dipakainyer....dah nampak gigi ammar yang semakin banyak tu

miela77 said...

suka tgk gigi ammar

Zanna_MamaBatrice said...

wah ada group ler
bestnyerrr
kira nyer nie junior camaraderie

miela77 said...

meh kita wat gathering kat ipoh...reunion tuk rakan2 blog n satukan baby2 kita yang kiut miut nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop