@ Entri sebelummm..

Friday, April 24, 2009

Since Ibu ni dah lama sangat tak buka Melodi or baca URTV even baca paper (Ibu tengok berita je..tu pun kadang-kadang)..Ibu tak tahu pula tak boleh tayang gambar anak Erra dan Emran ni..Ibu just dapat email dan just nak share with semua..tapi sebelum Ibu kena saman or apa-apa better Ibu deletelah ye..kira sapa dapat tengok hari ni..kira rezekila..

ampun maaf dipinta

BabyIbu

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

adik said...

terima kasih Ibu kerana memahami perasaan seseorang yg baru bergelar ibu bapa (erra-emran)

p/s : maaf jika comment saya (adik) td mengguris hati Ibu.

Zuhaini said...

erm... hmmm.. saya pernah nampak gambar anak erra dari mana tah.. blog juga. tp saya x faham, apa salahnya kita siar..? bukan nak exploit ke apa ke.. betul tak..? :) hmm.. ntah la..

kakaktua said...

mmg la kita x paham..
dh permintaan mereka, sbg org luar kne la hormati.
cuba hak kita di pergunakan org, msti sakit ati kn.
masing2 ada cara sendiri.

Elyn said...

owh x buleh siar ek?? btw baby die mmg cute!!!

donat said...

a ah erra emran dah bgtau kate nnti die akan bg amik gmbr anak die masa kenduri cukur jambul.sumber? paper ape ntah.hehe.besala aku, di smping pa ma sempat jg kkdg capai urtv,media hiburan...lalala.sapa adik neh yana? emo nye...huhuhu.bkn salah nak sharing pun..klu nak salahkan sesape,salahkan sape yg snap gmbr pastu forward mail la..:p

Yan said...

ermm kitepun ade dengar psl emran kata nak tunjuk bby time cukur jambul jek nanti... tp tetibe dah ade gambo tersebar..
kena salahkan orang yg pertama sebarkanla kan..

Mama Safiyyah said...

mcm2 kerenah artis malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop