@ HOMEDEC 2009

Thursday, April 30, 2009

Since dah nak pindah rumah baru..barula sibuk-sibuk nak belajar pasal renovation, nak beli dapur, beli lampula, kabinet kitchen la..itu la ini la..adehh banyak rupanya nak kena tahu..baru last week g survey peralatan dapur..tu pun dah pening..semalam baru pergi amik measurement nak buat kabinet..kena bawa floor plan dan ukuran baruleh buat design semua tu..cetek betul la pengetahuan Ibu ni..

Semalam dok godek-godek Internet..terjumpa dengan HOMEDEC 2009..HOMEDEC ni macam PC Fair..tapi die untuk rumah punya..dalam tahun 2009 ni akan diadakan 5 kali..kat KL (Mei dan Okt), JB (Julai), dan Penang (Jun/Nov). Alhamdullilah the first one kat KL adalah pada weekend ni..sangatla sesuai..kena sedia duit jelah..uhuk-uhuk..


Exhibition Name : HOMEDEC 09 (Home Decoration Exhibition)
Exhibition Date : 30 April - 3 May 2009
Exhibition Time : 10.00am - 8.00pm
Exhibition Venue : Kuala Lumpur Convention Centre, Kuala Lumpur, Malaysia
Exhibit Area : Approx. 13,000sqm (Gross Space)

Exhibit Category :

- Kitchenware & Household
- Bath & Sanitaryware
- Roofing & Tiles
- Door & Window
- Bedroom & Wardrobe
- Furniture & Furnishing
- Decorative Items & Lighting
- ID Clinic & Landscape
- Electrical & Home Appliances
- Digital Home & AV

Jadi sesiapa yang nak masuk rumah or nak cantikkan rumah anda..mari kita sama-sama pergi HOMEDEC..

P/s: Lepas masuk rumah dah tak leh jalan2 lagi..dok umah je..poket dah tinggal syiling..huhu

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Farah said...

hehe berbaloi menghias utk rumah sendiri walaupon kena kuar duit lebih sikit.....

mummy_adam said...

huhu.. tq for the info.. i pun tgh nak mencuci mata nie.. kot2 ada yg menarik.. :)

Hasliza said...

salam kenal yana..saya pun kononnya plan nak ke homedec gak arini...alih2 mentua suruh balik kg jer weekand ni...huhu...tension!!

Mama Farish said...

waaa...ibu dah masuk umah baru...tahniah!!deko cantik2 eh..nnt tepek tau..

zue said...

colleague aku dh pegi tghari td..die kate mmg cantek laa..tp mahalssss..huhu..

BabyIbu said...

Farah..betul-betul..bukan lebih sikit..lebih banyak..

Mummy_Adam..pergi tak..best2..

Hasliza..takp bulan Oktober ada lagi..yana pn nak pergi lagi nanti..

Mama_Farish..akan kutepekkan nanti..

Zu..yg branded tetap mahal..huhu

miela77 said...

Teringin nak wat kitchen cabinet baru kat umah..

Mama Safiyyah said...

kalau duit banyak, semua jd mudah zaman sekarang ni kan

me n de alisha said...

wah memang best nak deco rumah sendiri...

me n de alisha said...

mahal pun takpa...janji puas hati...

Mama_Aqish said...

rasanyer HOMEDEC ni mahal kan yana...tapi hasilnyer cantik puas hati bangat...

asmaa said...

survey sehingga puas hati...mahal tp rumah cantik...

me n de alisha said...

ya berbaloi-baloi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop