@ Maid yang Zalim

Tuesday, April 14, 2009

Ya Allah jauhkanlah anakku daripada orang yang zalim begini. Sampai hati buat budak kecil macam tu. Ibu tengok nagis-nangis..terbayang kalaula orang buat Ammar macam tu..minta simpangla..Nauzubillah..tak sanggup tengok kali kedua..

video

37 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama_Aqish said...

memang zalim maid ni....kita ada 2 video klip pasal maid zalim ni...kejam sungguh...pernah plan nak amik maid tapi teringat plak kisah2 cenggini

PadNani~~{@ said...

ya Allah..Kau jauhkanlah perkara ini dari terjadi pada sesiapa pun..!
Binatang pun ada yang tak sekejam tu:(
Rasa nak belasah balik je maid tu!!geraamnyerr..
[sori ter emo disini:(]

~ As ~ said...

Ya Allah, minta2 la maid aku yg baru tak mcm ni...

aida said...

eh, maid ni dah kena tangkap ke blom??bafabifi betoi!!

Noina said...

kurang ajo betui..ee..ni dah melampau dah nih..kena masuk Tv3 nih..tak patut betu..mana baby ibu dapat video nih?

yatie chomeyl said...

kat Msia ker nih? eee geramnya tengok..macam nak pijak2 semula maid nih....kesiannya bbay tu..tak sampai hati jugak nak tengok kali ke2

azzamoro said...

kat singapore ni. mmg kurang ajar maid ni. boleh lak dia flying kick budak tu..pastu pijak2.. isk mmg zalim aa

Haslinda said...

ni category "animal" dah si maid ni

kambingbujang said...

kuang ajor nyer maid.. patutnyer tembak mati jer org cam2.. bdak tue bkn wt salah aper pn..suka2 ati jer sepak terajang.. ishhh geramnyer

hubby pn ckp bodoh nyer maid

MeL said...

ya Allah. thats y i takut nk amek maid, lbh2 lg klu anak kt dia srg je yg jg. klu ada mak or siblings around ok jgk lah. kejam! mmg kejam! klu i belasah dia cukup2 dl baru kasi polis hehe..

syahadah said...

yaallah..sebab tu aku lagi prefer tak kerja..tapi klu aku jadi boss..siap la dia..aku sepak teranjang..baru kasi polis

Elyn said...

i dpt video ni dr pagi td tp tgk sikit2 pasai x sanggup tgk!!!

risau tul kalo maid sendiri pangai camni tp seb baik la MIL ade ngan dierang tuk tgk2 kan!!!

eiNa said...

mashaallah... gila ke apa maid nih..meh nak flying kick dia tengok..suka suka hati pijak anak orang.. bongokss betul..

ly said...

eiii geram nyer tgk maid neh..rase nk terajang balik jek maid ni(mmg emo..)

Anasfadilah said...

yana,saya tak tengok lagi video ni,tak sanggup nak tekan play pun.

tak mahu tengok,tak mahuuuuu!

tidakkkkkk!

gagagaga

p/s::apa2 kezaliman yang jatuh keatas anak2 kecil akan menyebabkan saya nangis..jadi decide baik tak perlu tengok dan berdoa supaya Allah balas perbuatan maid tu setimpalnye

limaedua said...

Ya Allah, xpatah tulang belakang budak tu? kt m'sia ke tu?

kakyong said...

Salam kenal.. tumpang tgk video ni..
ya ALlah.. jahat nyer... eeeii takde hati perut nyer.. kesian sgt budak tu.. ni kes kat mesia ker?!!
Alhamdulillah, kak

mazzura said...

Ya Allah..mmg zalim la..sedih tengok..teringat anak2 kat rumah..xde ati langsung orang cam ni..sayangnya anak tu.. :(

UmmiKhayra said...

Salam perkenalan... sy buka dr blog Mel.. tumpang tgk video tu.. Tak sampai hati nak tgk sampai habis.. rs nk nangis je tgk cenggitu..

Kejamnya maid tu.. zalim sungguh.. Moga Allah balas kepada manusia kejam tu.. kene belasah balik ke, apa ke... sian budak tu.. ishhh.. tak sanggup bayang kan... :((

Zuhaini said...

kesiannya...

www.my-alia.com

Fifi said...

kes ni jadi kt KL, Malaysia. 2 yrs back. ingat x kes yg maid try lari ikut tingkap condo? kononnya majikan dia dera dia, padehal majikan tu belasah dia after finding out dia abuse their 1 yr old and 3 yr old kids. tp parents kids ni xmo disclose the video to media, takut later on effect the children psychologically. i rasa baru2 ni video ni baru terlepas kt public.
i tgk video ni mlm tu xbleh tido, teringat2 bdk tu kena pijak. :(

yussss said...

SAPER YG TAU STORY PASAL BUDAK TU SKRG??? APE DA JD NGN BUDAK TU?XDE SAPE YG TAU KE? MAID TU PATUT DBUNUH JER..

AyuArjuna BiGoshh said...

kurang ajar maid tu...tak boleh dimaafkan...

aNnAsUeJiE said...

i tgk vclip ni 3 kali, 3 kali airmata i meleleh2!!! geram terlampau2!
baru berbincang2 psl maid,skrg ni lg la i fobia nak amek diorg nih! kalo kene kat anak i mmg i belasah die separuh mati baru i hantar polis!!! sakit hatiiii!

~LIZA~ said...

astaghfirullah.. gila ke buat anak org mcm tu!

Fadlyna said...

tak sampai hati nak tengok sampai habis... rasa nak nangis... kejam giler!

Rizdalin said...

Ya Allah.. kesiannya budak tu... camne erk dengan budak kecil tu..moga tiaa apa2la sikecil..

Mummy Dasy said...

ish zalim nauzubillah...sian budak tu dipijak2 ish x sanggup nak tgk lagi

Putra Mama said...

sy x pernah lg tgk video yg ni, tp sy ader tgk video yg lain.. rasenyer cam maid yg same.. rambut pendek n krinting.. die baling baby tu bukan kakak die.. video ni die buat kakak bby tu.. jahat sungguh maid ni.. lbh baik amik maid yg berumur ckit or yg dah ader anak.. skrg2nyer dorg paham ckit... maid ni cam mude lg..

Anasfadilah said...

jumpa maid ni tepi jalan,kita pijak dia ramai2!

p/s::masih tak tengok,takutttt.

tHrEE oF us said...

jahat pnya maid!! jumpa tepi jalan, aku langgar ko!

kesian budak tu.. nama pon budak, bukan paham ape pon org cakap..

Ummi Salsabila said...

slm,i baru sempat tgk.jht, kejam maid tuh.kesian budak tuh.geramnye!!! xsanggup tgk lg..

dz said...

huwaaa...sedeynye...teringat kt anak sedara aku kt umh tuh..sama baya ngan bdk2 kt vklip laa..yg abg tu mmg bising3 sket.skrg ni pon aku tgk maid akak aku ada garang sket..huwaaa...minta2 tak jd kt iman n imran...puh2..

Anonymous said...

ya Allah..kesiannya budak tu..apa la kejamnye...dia boleh diri lagi atas budak tu...bukan nangis dah..meraung aku kat sini...

Anonymous said...

ape jadi ngan maid tu ye...ish..maid ni suka menipu laaa..ya allah..sian budak tu...agak2 saket ke eh?patut bunuh sampai lebam je maid die ni..biar die rasa apa yang budak kecik tu rasa..ya allah....fobia btol laa...ya allah...

Mama_Aqish said...

kiter tak leh tengok kalo budak kena dera...sian budak tu...kiter banyak dapat video cam ni...

Zanna_MamaBatrice said...

xde perasaan agaknyer maid tu kan
bodoh piang betul

sian kat budak tu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop