@ Tag Wardrobe

Monday, April 20, 2009

Dah lama kena tag wardrobe ni..tapi dok pikir-pikir nak buat ke tak..pasai apa? Pasai Ammar tadak proper wardrobe (teruk tak Ibu..huhu)..apa yang Ibu buat ialah..baju jalan aka baju cantik Ammar (seluar/romper/baju/baju melayu) Ibu susun dalam kotak kain (macam dalam gambar bawah)..Ibu gantung dalam wardrobe baju keje Ayah..baju kat umah Ammar plus stoking and toiletries Ibu susun atas play pen (kat tempat tukar pampers tu) kat depan umah - senang nak capai barang Ammar..hehe..

Baju yang dah tak muat semua dah masuk kotak (box plastik beli kat Tesco) simpan dalam stor..nantila Ammar masuk rumah baru, baru kita cari almari cantik untuk Ammar ye..hehe..

Inilah wardrobe Ammar

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

p-na mama oja said...

kemas wlpn x der wardrobe..tu yg penting ;D

Liana said...

hehehe...Same le dengan Husna. Tak de wardrobe.

Mama Safiyyah said...

hehehe kita serupaaaa

asmaa said...

kemas jerk wardrobe ammar...rajin tul bbyibu...

Mama_Aqish said...

kiter pun ada jugak kena tag ni...tapi rasanyer tag tu panjang lebar...awat yana punyer tinggal secoit je??

me n de alisha said...

aha kemas nyer baju-baju Ammar ni...

Zanna_MamaBatrice said...

sempoi jer wardrobe ammar
janji kemas yana...
budak lelaki senang ler..kalu gegirl cam batrice, bju mengalahkan collection baju mama dia.....

azzamoro said...

baju airyll letak dalam bakul jerk..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop