@ Update 27/4/09

Monday, April 27, 2009

Hari ni ada kursus sampai petang..tak sempat nak bebel banyak-banyak..


Ammar

Ammar dah pandai jalan..tapi lesen L..susah sikit sebab die dah tak nak didukung..nak jalan je..tengah cari kasut jalan untuk Ammar tapi tak jumpa-jumpa lagi..itu yang pergi BO kat Giant KD tu..banyak kasut untuk baby merangkak je..huhu

Chess

Yey..team Ibu dapat no 2 untuk pertandingan catur..jangan maree aa...(team Ibu la menang..Ibu tak kemana pun..heh)


Contest

Ada satu contest yang dianjurkan oleh Sweet Darling sempena pembukaan ‘Kedai’ Baju Design Ekslusif..mudah je nak join..klik sini untuk maklumat lanjut..http://sweetdarling79.com/

Rumah Baru

Kami tengah survey hood+hub+oven untuk rumah baru..baru dapat tahu ada macam2 jenama..Rubine, Fagor, Tuscani, Pacifica, Teka..adeh pening..ada sesiapa pernah guna mana-mana brand boleh recommend sikit..Ibu cetek pengalaman bab-bab ni..kalau jenama Sharp, LG taula..huhu




Kawan-kawan recommend apa ye..?

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Liana said...

Ibu ummi beli kasut untuk budak baru jalan kat kedai Bata. Ada banyak pilihan... Satu lagi ummi beli kat Jusco.

yantz-yeem said...

baby ibu jom join satu lagiks contest di blog saya...ekekekek

~~ciklinn~~ said...

bestnyer dpat dapur cenggitu.. tak saabr nak ada umah sendirik

zue said...

yana..check out tellini..established brand for those things :)

Zuhaini said...

wah.. ammar nak pandai berjalan! :)

di Jaya Jusco banyak kasut baby! :) sila lah pilih..

erm.. oven + hub..? tatau nak rekemen apa.. haritu kami pasang kitchen kabinet, kontraktor tu siap taruk oven + hub dll sekali.. so x yah pening2 dah.. :)

rOse said...

i baru pegi fagor sale kat klang.
beli la . sebab good bargain.
but ur budget within 3000. bleh pegi kat sunway damansara sana.. ade satu kedai. or.. kat tmn sea ade set elba. elba from tuscani.
yana.. kene ade budget. beli hood yang ade 2 motor. so kalau amska bnyk asap senang dia sedut. mk sure ade waranty. jgn beli yg made in china. no safety valve.
anything can email me. i dnt mind to share. sebab i pun tgh nk masuk rumah. sibuk carik kitchen appliances. so far kene bnyk study la (walau tak dapek g uni.. dapek study lain pun takpo.) hahahah

rOse said...

elba from tuscai==silap.. elba from italy. hahahahah
tuscni from italy also. bnyk lagi la brand2 lain yana.

Intan said...

Wahh ibuammar rumah dah nak start renovation. Bestnya! Intan punya next year baru siap. La ni pon dah start fening pasal renovation plan..

Mama Safiyyah said...

suka tgk kelengkapan dapur tu

miela77 said...

Kalaulah daku dapat set dapur tu... tetiap hari la masuk kot...

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer yana
moden
kaler dpt pasang kat rumah 1
hari2 sayang nak memasak ler jawabnyer...x berasap ler dapur ku

me n de alisha said...

cantik dapur tu:)

Mama_Aqish said...

canggih tol dapur tu ala2 moden...kiter tak sempat join contest tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop