@ Update 6/4/09

Monday, April 6, 2009

Fuh..fuh..bersawang blog Baby Ibu ni..dekat 2 minggu tak update..minggu first tu sangat-sangat sibuk sebab kena siapkan kerja untuk bercuti dan Ammar demam/batuk/selsema..minggu lepas pula sebab pergi Sydney..banyak cerita nak story mory ni..satu-satu eh...


Ammar
Dari dua minggu lepas sampaila ke Sydney Ammar tak sihat..batuk-batuk sampai muntah..dah cekeding anak Ibu..agaknya sebab gigi nak tumbuh lagi dua..tapi Ammar kat Sydney happy betul..ramah menegur omputih-omputih kat situ...ni Ibu kasi gambar Ammar kat Sydney skit..




New Contest
Ibu cuba buat dalam masa terdekat..nak kena contact sponsor untuk confirmkan sebab dah lama delay..
Ok..kang Ibu upload citer kat Sydney eh..berliku-liku tau..huhu..miss u all...

23 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Farah said...

Waahh..jauhnya ammar pegi bercuti...laa patutlaa senyap je...

Anasfadilah said...

welcome home Encik Ammar..hopefully sudah sihat

lepas ni makan banyak2 k..

yang benar
Encik Ziyyad

Liana said...

wa...patutler senyap jer... Ibu tak sabo ummi nak dengar cite kat syedney...hehehe...HArap ammar dah sihat yer...

Jasfyra said...

bestnya ammar..sampai ke sydney dia p..harap ammar cpt sembuh ye

Elyn said...

waduh2 ammar pi sydney la!!! ptt la senyap je!!! cepat updet ek

limaedua said...

wah lame gile yana xupdate ni..berjalan upenye..hehe, salam singgah ye yana..~~kak jue

zue said...

cpt update yana! hehe

eiNa said...

best nya Ammar.. pi Sydney tu.. cepat2 letak gambar kat Aussie lagi...

ps: Ammar, Aira pun xsehat... :(

Mama Farish said...

patut le senyap je blog ibu nih...bestnyer ammar g jln2...

Mommy Lyna said...

syoknye jalan oz... yana plz share more ye. kalo ada rezki nakpi jgk hihi.

~~ciklinn~~ said...

jauhnyer dia berjalan.... patutlah senyapp jerk...

Mummy Dasy said...

patut ah sonyap bercuti jauh ghupenye

aMLiNsHaH said...

cpt upload byk2 lagi gambar...hihi!so cuteee!!!

azzamoro said...

weh..ko dah balik nyeh.. update cepat!!!

Mama_Aqish said...

wah sonoknyer Ammar berjalan...ade ole2 untuk Aqish tak??? moga ammar cepat sembuh..

mummy_adam said...

welcome back.. syok nyer jalan2.. patut lah sunyi jer..

♥Hernee Nazir♥ said...

cepat2 update..tak sabo nak tngok ammar kar sydney..

AyuArjuna BiGoshh said...

wahh bestnya...jauh dah ammar jalan...aunty tak sampai lagi sydney...hehe

Mama Safiyyah said...

he is soooo cute

me n de alisha said...

beast nyer Ammar...

miela77 said...

suka tgk ammar kat dlm stoller tu..nampak gumbira je dpt bercuti...

Mama_Aqish said...

tomeinyer gambo amamr pic yang kedua tu....nampak nakal tapi tomei

Imma said...

sorry to drop comment kat post yg dah berkurun..(kurun 2009 :-D)

Actually nak tya..cantik stroller Ammar..brand ape and baper price erk..Beli di Sydney erk..klu ader, nak kirim kawan kat Aus belikan balik end of this year..prepare for my new-baby-to-come.. ~wink~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop