@ Usaha Tangga Kejayaan

Wednesday, April 29, 2009

Ungkapan 'Usaha Tangga Kejayaan' adalah motto sekolah rendah Ibu dulu..ingat masa kecik-kecik..cita-cita nak masuk menara gading (universiti la tu)..bila dah masuk dok ukur menara shopping compleks lak..hehe..eh melalut..ini aksi Ammar Ayah sempat tangkap dalam mendefinisikan usaha tangga kejayaan..chayok Ammar!!

biskut Ammar jatuh..

adeh tersepit la


huhu..macam mana nak keluar ni..

yey..berjaya..



Aksi Ammar berjalan..tatih tatih..

18 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama_Aqish said...

wah bagus la ammar tak putus asa...cayok2....yana ammar dah padai jalan ker???

ibu_arifa said...

best2 dah bertatih dah Ammar yer.. bagus bagus!!

pandai dia lepas kan diri dia tu..

yantz-yeem said...

semangat!!semangat!!!!camnie la boy...x kenal erti putus asa!!!:)
jom join contets kat blog saya!!!caiyuks

Elyn said...

heheh wafiq pun ske buat aksi duk bwh walker cam ammar ni!!

Zuhaini said...

ahaha.. cute nya.. eh, ammar bertatih mcm mana tu..? x jatuh ke..? nampak seluar dia macam jenis ada stokin sekali (that's what i call baju romper yg bhg ujung kaki dia x berlobang! haha)
x licin ke..?

Leen Die said...

salam kenalan..wahh ammar dah pandai jalan..go..go ammar..

Anasfadilah said...

bilalah Ziyyad nak bertatih macam ammar..hmm

eiNa said...

Ammar dah tatih eik.. gud gud.. aunty duk tunggu turn Aira plak nih...

mummy_adam said...

hahaha.. cian nyer dia tercepit..

besh nyer.. ammar dah pandai tateh.. bila adam nak tateh mcm ammar nie??

~~@lyci@~~ said...

salam kenal..
I ni silent reader u..
I nak tukar link dgn u yer...
chayok2 ammar..

oli said...

gambar last tu aksi ammar macam nak terbang...

Mama Safiyyah said...

comel!

miela77 said...

ala comey nyer ammar...tapi betul ckp oli...gambar ammar last mcm nak terbang...g mana ammar...

miela77 said...

Tak sabar tunggu baby qis berjalan...bila agaknya ek..

me n de alisha said...

wah terror lah Ammar...

Mama_Aqish said...

ammar memang rajin berusaha macam yana gak...cayok2 ammar anak ayah ke @ anak ibu???manje dengan sape???

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha
tomey tomey
boleh lepas plak dia dari bawah walker tu....

ye ammar...usaha tangga kejayaan kan
chayok chayok

asmaa said...

bersemangat dan berusaha ammar nie...
jgn putus asa yer ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop