@ Vote for BabyIbu

Friday, May 1, 2009


Blog BabyIbu telah dicalonkan dalam Supermummy Amazing Blogger Award..setiap kali baca BabyIbu..sudi-sudikanlah klik bawah ni..contest ni kira berapa banyak orang klik daripada 17 April hingga 30 April..jadi sudi-sudikanlah ye..terima kasih in advance..muah2..



11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mummy_adam said...

dah vote.. good luck..

Mommy Lyna said...

kita dah vote BabyIbu!

blog Yana femes, sure leh masuk Top 10 punye lah :D

GoodLuck!

BabyIbu said...

mummy adam
tq..vote banyak2 kali lagi tau..hehe

mommy lyna..
tq for voting..emm takdel femes pun..bab2 vote ni susah sikit nak menang..ada rezeki alhamdullilah..yana pun dah vote for you..good luck ye!!

azzamoro said...

okeh..aku vote ko. Good luck.. huhu

Mama Farish said...

cm ne nk vote? by clicking the babyibu link ke?

BabyIbu said...

Azza..tq..vote bnyak kali tau..heh

Mama Farish..klik kat gambar vote for me tu..tq

~Zuria Shop Stop Centre~ said...

a'kum..salam kenalan
BabyIbu nak tanyalah...nak minta sikit ilmu...mcamana nak buat linkWithin itu bergambar..bila mama buat jadi tajuk utama jak..gambar tak wujud...TOLONG YA...TQ

Precious said...

Eh dah masuk top 10 tuh ... Congrats!

Mama Safiyyah said...

bukan rezeki ibu kali ni.......mama vote banyak kali tp nak buat mcmana kan.....

asmaa said...

boleh cuba lagi akan datang nnt bbyibu...cayok...cayok...

me n de alisha said...

cuba lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop