@ Baby and Kids Warehouse Sales

Wednesday, May 27, 2009

Terdapat beberapa warehouse minggu ni...


Poney Warehouse Sales - 28 May to 1 June 2009

Ibu baru pergi bulan lepas..ada baju untuk baby dan kids..sangat berbaloi pergi..klik sini..

Maklumat lanjut: Rujuk sini

Kiko Warehouse Sale - 1 to 7 June 2009

Tak pernah pergi..tapi ini untuk budak 7 tahun ke atas..jadi Ibu memang tak pergi la kot..heh

Maklumat lanjut: Rujuk sini

Adidas Clearance Sales - 29 to 31 May 2009

Ayah pernah pergi dulu..klik sini..tapi tak sempat cerita Ayah beli apa..hehe..kata Ayah berbaloi pergi..banyak discount la dr harga asal..tapi orangnya ramai teramat..huhu..Ayah banyak borong t-shirt untuk Ayah dan baju untuk Ammar..tapi saiz baby kurang..banyak setahun ke atas..ni baju Ammar...


Ni je gambar yang ada dalam simpanan Ibu

Maklumat lanjut: Rujuk sini

P/s: Ibu tak tengok warehouse untuk Ammar..sibuk belek warehouse untuk barang rumah..chalo-chalo...heh

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Jiey^Mien said...

Yana, kasut Adidas for baby banyak tak?

~~ciklinn~~ said...

TQ2 syer..leh gi jengukk 2nanti... hehhehee

Ma...ma..... said...

yana...brp hinggit satu set bj/box tu?kalu berbaloi harganye, leh le suh sis g terjah jap...

BabyIbu said...

Ma..ma..masa beli dulu rm 25..kali ni tak tahu la berapa..

Ma...ma..... said...

ok la kalu rm25...normal price almost hundred kt kedai...

taknk let go ke brg sekotak?hehe...

*harap2 my sis rajin la nk g terjah w/hs sale nih...

BabyIbu said...

Jiey Mien..kasut baby banyak..dalam RM30-RM50..

Mama Safiyyah said...

sale

me n de alisha said...

weh best info...tapi dah expired...huhuhu

miela77 said...

BYK TUL INFO SALES ... SAYANGNYA JAUHHHHH....

asmaa said...

murah-murah...time sale blh borong baju byk2 kan...

Zanna_MamaBatrice said...

bestnyer...
sana sini ada warehouse...

azzamoro said...

pun tak sempat nak pergi..

Mama_Aqish said...

cantik la baju adidas ammar tu...siap dalam kotak lagi....biler lagi sale adidas ni???tapi ada ke baju untuk Girl???

me n de alisha said...

wah memang cantik baju Ammar tu yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop