@ BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com

Monday, May 4, 2009

Contest kedua blog BabyIbu ini dianjurkan sempena Birthday Ammar yang pertama..kali ni contest ini ditaja oleh leanalittleshop.com. Ibu terjumpa website leanalittleshop.com masa mencari-cari cloth book untuk Ammar..website ni banyak menyediakan educational toys untuk baby dan juga toddler..ada cloth book, ada puzzle, ada wooden toys..kira macam-macam la ada..Ibu suka sangat barang-barang yang dijual di sini..

Ok..pasal contest pula..contest ini akan bermula mulai 4 Mei 2009 dan akan berakhir pada 30 Mei 2009..

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:
  • Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
  • Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com (jangan lupa link balik ke entri ini).
  • Dalam entri anda, ceritakan mengenai leanalittleshop.com. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
  • Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan leanalittleshop.com (no link back will be disqualified).
  • Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..

Pemenang akan dipilih secara random (ya..ini bermakna sesiapa saja boleh menang..walaupun tak pandai mengarang..:P)

Apakah hadiah yang menanti anda?
Terdapat dua pemenang bertuah yang akan dipilih...hadiahnya ialah...


Sebarang pertanyaan bolehlah diajukan terus di ruangan komen yang disediakan.

p/s: Special thanks to leanalittleshop.com for the toys!

Apa tunggu lagi?..Sertai sekarang! Good luck semua!!

38 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Ibu Ayra said...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

Salam ibu ammar, kat atas tu link akak pasal entri contest tu.
email: rosrusli.blogspot.com

hope gift tu bleh jadi birthday present ayra...

azzamoro said...

kalau aku masuk ade chance menang lagi tak?

ker ko advice aku takyah masuk? kui kui

~~@lyci@~~ said...

salam..
alycia dah masuk contest ni..
ni link pasal entry contest :
http://myalycia.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

email : deqya2000@yahoo.com

harap-harap alycia boleh jadi pemenang dan nak hadiahkan permainan ni utk baby adam :)

UmiDAnisH said...

hii baby ibu..

Umi danIsh nak try join contest ni.. jom tgk2 kat sini

http://umidanishku.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

manalah tahu ada rezeki baby Umi si danisH

Sherry said...

blogged http://contestgeek.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveawayleanalittleshopcom.html

sherrygo at hotmail dot com

AziE-rAh said...

Salam...
Hai baby ibu..
Mama Ali Imran nak try contest nie..
So sudi2 la jenguk yer...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

Hope ada la rezeki Ali Imran nnt... ;)

idayu @ lady s said...

salam..BabyIbu aka ibu Ammar. Sy dah masuk contest best yg BabyIbu anjurkan nie..jenguk2 kat sini ya

http://springwaltz81.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

email : springwaltz81@gmail.com

harap2 ada rezeki mama idayu utk baby hafiy..

Tiara said...

Hi Yana..Guess what..
tiara dah masuk contest nih..and dh wat posting..

My email : ayzan_ctm@yahoo.com

http://godgift1408.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

kalau menang hadiah tahniah utk diri sendiri lalalal

kambingbujang said...

salam BabyIbu

Nak join gak la contest ni...

ni ek link ke entry contest :
http://kambingbujang.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

email:kambing.huda@gmail.com

asmaa said...

assalamualaikum

ibu ammar, dibawah link bagi contest tu...

cuba...cuba...aje :)

http://apeape-aje.blogspot.com/2009/05/contest-babyibu-giveaway.html

email : ummi_kaklong01@yahoo.com

MamaAimy said...

Hi...salam kenal...

sy pun dah join contest ni...
link saya ialah:

http://permatahati-babyaimy.blogspot.com/

email: normaza@kic.com.my


Maza.

mama zharfan said...

salam ibu ammar,
i nak join jugak yer:

http://suzie284.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

my email : suzie284@yahoo.com

tq

AlohaMolly said...

Here's my blog entry for the giveaway (Hopefully ada rezeki :)
http://secondtimeparenthood.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

suri said...

Salam mama ammar, i just joined your contest; Please welcome to my blog www.warnawarnisuri.blogspot.com.

Looking forward to win that price, hehe ( like everyone else of course). Other readers are also welcome to my blog..;)

siti nurbaiya said...

salam..

sy dah buat n3
http://nurbaiya.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

email: anothercentury@yahoo.com

hopefully ada rezeki :)

asmieyra said...

Salam ..hai sis i take this as a challanger..c.u...check it out..
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

reitak said...

Salam,
I've made an entry on this...

http://reitak.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html
email:reitak@hotmail.com

thanks!!

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam yana ibu ammar,

nih entri contest saya :D

http://yanadzul.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

Mama_Aqish said...

salam yana...kita dah join ni lik kiter :

http://damiaqish.blogspot.com/2009/05/baby-ibu-giveaway-leanalittleshop.html

damia_nurin@yahoo.com

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam..
nih entri ke 2 saya

http://yanadzul.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom_30.html

emel: kag4477@yahoo.com.my

zh-ena said...

ena join..nie link nyer

http://zh-bucuk.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

harap hadiah tu blh bg kat umairah

ZARA SHOPPE said...

salam..saya da join contest ni ye ;)
ohh link nya....
http://munira.inter.net.my/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

dan emailnya... munira013@gmail.com

ZARA SHOPPE said...

salam..
eh camne leh jadik zarashoppe tu ek :)
ohhh saya da join contest ni ye ;)
ohh link nya....
http://munira.inter.net.my/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

dan emailnya... munira013@gmail.com

miela77 said...

Salam..this is my first contest that i've joined...hopefully ada luck...berikut adalah entry daku...

http://miela77.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway.html
email..Miela.77@gmail.com

Ibu Ammar...consider iela ek...

nadnye said...

Salam perkenalan..
daku pun tak nak ketinggalan keretapi .. nak join giveaway.. kalu ada rezeki timbul kan..:)
nie linknya http://keloncot.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html
emailnya: keloncot@gmail.com

miezaniera said...

salam Ibu Ammar..sy pn nak join gak..memula confuse gak ingtkan dh tutup sbb kt entry tu mgkn Ibu Ammar tak perasan ada statement '..contest ini akan bermula mulai 4 Mei 2009 dan akan berakhir pada 30 Mei 2009..'
tapi title nye
'4 Mei 2009 - 9 Jun 2009'. so leh lagi la kan hehe. ni link saya ye..

email :mieza.niera@gmail.com

http://miezaniera.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

miezaniera said...

oooo alamak..baru perasan..contest ini dilanjutkan rupanya..hehe kalo ada rezeki boleh menang nih..aminn..;D

SyahNur said...

salam...

sy nk cube nasib jugak masuk contest ni.. nnti singgah2 la ye..
http://syah-nur.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

sy pun da add baby ibu dlm blog-list sy http://syahnur-links.blogspot.com/

Ummi Salsabila said...

http://ummisalsabila.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

Salam ibu ammar. ummi dah put blog ibu di blog list ummi

email , raudhahishak@yahoo.com

Thanks

UmiDAnisH said...

salam babyibu, umidanish nak join contest ni, dah bagi link tapi lupa nak bagi email..

so, nanti tengok2 yer kat blog umidanish di http://umidanishku.blogspot.com/2009/05/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html
email umi : alynn_41181mr@yahoo.com

eiNa said...

hahaa..gatai nak masuk laa jugak yana... ada masa dak gi? nak tambah koleksi menan aira..

email: the_a3lina@yahoo.com

http://a3lina.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

mamawafiq said...

link entry contest :-

http://donia83.blogspot.com/2009/06/babyibu-giveaway-leanalittleshopcom.html

Hai ibu ammar aka sis yana(senior UTM)ku...

i saja try this contest..memeriahkan suasana..wink

my email :
donia_83@yahoo.com

p/s ; harap-harap la menang...dapat jugak tambah collection mainan bbwafiQ..

Mama Safiyyah said...

ibu mmg kreatip

Puan Iza said...

good luck!

Mama_Aqish said...

ha...kita yang lucky mennag contest ni....memang rezeki aqish....hadiah bear2 tu sungguh tomei & berwarna warni menarik oerhatian bebudak....bile nak adakan contest cenggini lagi???

Mama_Aqish said...

to Miezaniera : mesti tak perasan dia diumukan sebagai pemenang...miezaniera ni kawan baik blog mama....sonot join contest yana ni...hadiah best2 & di spnser plak tu...kita dah dapat tau berapa harga bear2 yang kita dapat tu

Zanna_MamaBatrice said...

congrate pada pemenang

me n de alisha said...

hehehe tak sempat masuk pun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop