@ Final Round: Top 10 Supermummy Award

Saturday, May 16, 2009

Sticky mode ni.. Please scroll down for the latest entry!!

Alhamdullillah..berkat sokongan anda semua..blog BabyIbu terpilih ke Top Ten Supermummy Amazing Blogger Award..Jutaan terima kasih kepada yang sudi klik banner kat blog Ibu. Tapi tak habis lagi..baru masuk Top Ten..ada satu lagi pusingan kena vote. Ibu harap korang semua sudi vote Ibu lagi ya..(Ibu teringin nak menang pula..asyik anjur contest..tak boleh menang hadiah..:P)

Macam mana?
Untuk pusingan ni..sila vote di Malaysian Supermummy blog..klik SINI!! Ada poll di bahagian atas belah kanan.

Hari terakhir vote ialah 15 Mei 2009
Thank you in advance..luv u all..muahh2..
P/s: Sesiapa yang vote..beritahu di ruangan comment ya..ada hadiah Ibu nak share
(lucky draw ye)

21 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Safiyyah said...

salam.....

babyibu, kita dah vote.....dulu boleh vote banyak kali tapi kali ni tak buleh la.....kena sekali je.....bila bukak lagi dia tunjuk results dah.......takpe, nanti mama suruh budak2 opis mama vote jugak.....and mama akan takluk pc kawan2 mama untuk vote for ibu kay.....

all the best!

BabyIbu said...

Mama Safiyyah
Thanks a lot bebeh..yang lain tu power betul BabyIbu bottom three jek..huhu

kambingbujang said...

babyibu dh vite...gudluck yea..

~~@lyci@~~ said...

babyibu...
dah vote..
gud luck to tou :)

Anonymous said...

mama dah try, kalau nak vote banyak kali kena pi kat pc lain....dah berjaya dua pc :-)

mama safiyyah

mummy_adam said...

dah vote dah.. good luck yer ammar n ibu.. :)

ummiaqeef said...

dah vote smlm..gud luck ye!

Putra Mama said...

vote sudah.. gud luck..
saingan agak sengit la..

PadNani~~{@ said...

my vote is for U..all d best=)

~~ciklinn~~ said...

semoga baby ibu mennag yerk..kita vote.... afundi baby ibu

PuteriGunungTahan said...

~~ da vote jugak...more than one..hikhik...

mazzura said...

Dah vote..Harap2 babyibu menang ye.. :)

Mama_Aqish said...

yana jangan lupe amik award kat blog kite k

Nur Shazila said...

hye yana..mommy to be pun baru aje vote..gd luck ibu ammar:-)

Redmummy said...

woooo

ok ok

nanti akak tlg apa2 yang patut yer...

asmaa said...

hai...

ibu ammar, kita dah vote...semoga berjaya :)

BabyIbu said...

Tq semua for voting..hari ni last day..nampak gaya takde harapan nak menang..yang lain tu power sangatla..hehe..apa pun janji tetap ditunaikan..nanti dalam seminggu dua Ibu akan buat lucky draw untuk mystery gift bagi yang tinggal nama kat sini..tungguuu!!!

miela77 said...

BabyIbu memang pemurah...semoga dimurahkan rezeki...

Zanna_MamaBatrice said...

congrate yana
w/pun x menang tp tersenarai dlm top 10 pun ok ler tu kan
zana tersenarai dlm top 60 jer...hu hu hu

Mama_Aqish said...

hu..hu...siap wat special entry lagi...cayok2 berusaha untuk menang...janji dapat masuk top ten kan...

Mama_Aqish said...

walaupun tak dapat tempat pertama, kiter tetap sokong blog Yana tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop