@ Nak?

Monday, May 18, 2009

Minggu depan Ammar dan setahun sebulan..sekejap je..Ammar sekarang dah pandai jalan..dah tak nak dukung-dukung lagi..ingat dah pandai jalan lega sikit..tapi..lagi penat rupanya..mana taknya..jalan setapak dua..nak menyinggah tengok itu ini..jalan setapak dua..nak tengok itu ini pula..adehh..

Satu lagi..Ammar dah pandai sebuk "nak"..kalau die nak apa-apa..Ammar akan tunjuk barang tu sambil sebut.."nak"..nak air la apa la..sikit2.."nak"..comelnya suara..tapi kadang-kadang Ayah tensen..semua die nak..hehe..

Btw..Ibu nak balik Kedah minggu ni..yeyey..nak pergi library UUM..kalau nak cari buku..library UUM la paling best..lengkap gila koleksi buku-bukunya..(semangat tgh membara la katakan)..

Ammar posing di boat depan Giant KD

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

~~ciklinn~~ said...

alahai kejapp jerkan...dah boleh ckp dah ammar yer.... ha tnggu sethn lagi...tak larat nanti nak layan ckp diorg... hahhaha

Nazuha said...

hehe.. patut mcm kenal je gamba bot tu.. ;p

azzamoro said...

bile mau jumpe...

nak tgk ammar jalan.. huhu

Intan said...

Sama dgn my baby...asik-asik "nak" je memanjang bila dia nampak something yg menarik kat matanya. Betul cakap yana, memang kiut sgt bila dia ckp gitu :)

Ni yg buat tak sabar nak dengar celoteh anak2 kita nanti kan!

Mama_Aqish said...

wah....ammar dah pandai berkata2 sekarang ni....tak lama lagi makin becok la dia lepas ni...

Mama Safiyyah said...

clever boy....

me n de alisha said...

wah Ammar siap possing lagi...hari tu mummy Alisha ada pergi Giant KD ni...tapi tak perasan pulak ada boat...

me n de alisha said...

baru first time pergi Giat KD sampai sesat-sesat gitu...

Zanna_MamaBatrice said...

sure comel sore ammar sebut nak tu
yana rakam arr pastu upload kat sini

Puan Iza said...

bestkan kalo anak dh pandai sebut word....mesti comel bila ammar sebut "nak..nak" :-)

miela77 said...

skrg mesti byk perkataan dah pandai ek...

asmaa said...

cepat ammar boleh berjalan...orang tua kata badan ringan...banyaklah tempat persinggahannyer pasnie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop